Bun venit pe Strada IT!

Dupa atatea luni de munca, chiar merita un concediu. Mereu incerca sa primeasca acel timp liber doar pentru el, insa mereu aparea ceva de la care el nu putea sa plece: la locul de munca trebuia sa faca partea cea mai importanta a unui proiect, acasa trebuia sa fie acolo pentru un moment important al familiei, un prieten avea nevoie mereu de el. Acum nu mai exista nimic. Erau doar el si sotia lui intr-o excursie intr-un oras linistit, departe de agitatie.

In prima zi si-au vazut camera de hotel si s-au gandit sa se uite putin la strazile din jurul acestuia. Nu erau prea multe de vazut. Cateva magazine micute care continuau sa existe datorita a trei sau patru clienti fideli, un cinematograf care fusese inchis, deoarece ramasese in urma cu tehnologia si nu existau destui bani si pentru el si cam atat. Erau doar trei stradute pe care le umblasera in lung si in lat si deja le invatasera. Se gandeau sa se intoarca la hotel si sa se odihneasca putin cand au vazut o alta strada. Nu o remarcasera inainte.

Pe peretele unei cladiri era o placuta cu un nume. Strada IT. Sub acest nume, era scrisa urmatoarea propozitie:

Ce gadget nu trebuie sa lipseasca din bagajul de concediu?

Atunci si-a dat seama ca isi uitase tableta acasa. Tableta Asus Nexus 7 Wi-Fi 16 GB care il ajuta sa se relaxeze in fiecare zi. Tableta era clar gadget-ul care nu trebuia sa lipseasca din bagajul de concediu. Si totusi lipsea.

Pe strada era un singur magazin. Usa din fata era foarte mare si pe ea se afla un mouse. A apasat pe el si a aparut un mesaj: „Bun venit pe Strada IT!”. Imediat dupa acest mesaj, au aparut mai multe categorii: Laptop-uri, Smartphone-uriTablete.

Aici s-a oprit cu cititul. Se gandea la tableta lui. A dat un click si categoriile au disparut, fiind urmate de un alt mesaj: „Sunteti scanat. Scanare completa.”. Mesajul a disparut si in locul lui a aparut un obiect pe care la inceput nu l-a recunoscut, dar apoi si-a dat seama. Era chiar tableta lui. 

A luat-o si s-a trezit pe aceeasi straduta. Avea in continuare tableta in mana si si-a amintit ca o cumparase in urma cu o luna de la un magazin care avea acelasi nume cu strada. 

Deja isi mai dorea inca o excursie pentru a mai cauta pe Strada IT gadget-ul care nu trebuie sa lipseasca dub bagajul de concediu.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s