Naturya- Miez Boabe de cacao.

Mereu ii placuse ciocolata. Inca de mic, din perioada in care ciocolata era destul de rara si simpla ei prezenta era o adevarata sarbatoare pentru urmatoarele zile. Ciocolata era deja un bonus pentru bucurie.

Ii placeau toate aromele combinate cu ciocolata si se gandea mereu de unde venea ciocolata. In copilarie, ciocolata era o combinatie de Mos Craciun si Iepurasul de Paste, mai taziu retinuse doar ca avea nevoie de boabe de ciocolata.

Iar acum isi traia visul. Era inconjurat de arbori de cacao peste tot. Mii de arbori, intizandu-se dincolo de linia orizontului. A fost in mijlocul unor paduri in care nimeni nu urma sa ajunga vreodata, a escaladat munti pe care doar putini i-au vazut in realitate si probabil nimeni in poze, a vizitat insule care vor disparea in apa oceanelor inainte sa fie amintite pe vreo harta, insa nimic nu se compara cu asta.

Era totul atat de natural. Doar el si un milion de arbori de cacao. Se pregatea sa il atinga pe primul si sa ia primul bob cand s-a trezit inapoi in bucataria sa. Avea in mana lingura pe care tocmai o dusese la gura, iar in fata lui era un castron plin cu Naturya- Miez Boabe de cacao. Asta explica arborii de cacao.

Cei de la Naturya ar trebui sa putina mai putina natura in produse naturiste.


Miezul boabelor de cacao din Peru este macinat in bucatele crocante, care se usuca la soare si se lasa putin la fermentat, pentru a-si putea raspindi aroma bogata si concentrata de cacao.
Vibrand de antioxidanti, miezul crocant de cacao este delicios ca atare sau in combinatii diverse. Bucatele crocante de cacao pot fi adaugate la fursecuri, prajituri, inghetate, inlocuind cu succes clasicii fulgi de ciocolata, deoarece nu contin zahar sau lactoza.

Boabele de cacao Naturya sunt cultivate si procesate dupa metode traditionale peruviene. Pastaile de cacao ajunse la maturitate sunt culese manual, dupa care se decojesc si se zdrobesc in bucatele crocante care se lasa la uscat la soare.
Ulterior incepe procesul de fermentatie timp de o saptamana, ceea ce ajuta la dezvoltarea aromei caracteristice de ciocolata bogata si intensa.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s