SmartProtection era un nume bun pentru Zeul Sigurantei.

Se spune ca intr-o zi, toti zeii s-au intalnit pentru a-si primi puterile. Trebuia sa existe o intelegere, fiecare putere sa fie notata undeva pentru ca fiecare sa isi aiba locul lui si sa nu existe conflicte intre zei.

Primi care au venit au fost Zeus si Odin.

-Noi doi vom fi zei supremi. Eu, Zeus, in mitologia greaca, iar Odin in cea nordica. Noi vom incerca sa ii tinem pe toti uniti si sa ii aparam cat mai bine pe oameni.

Au urmati alti zei pentru care am avea nevoie de inca trei mitologii pentru a le gasi un rol si proabil inca 4 pentru ca toti sa fie fericiti cu vecinii de veneratie. Zeite ale frumusetii care uimeau si care erau din ce in ce mai frumoase cu fiecare religie, zei si zeite ale intelepciunii care arbitrau si distribuiau peste tot zei, zeite ale vanatorii si ale naturii, insotite de cerbi, caprioare si mistreti, care isi puneau arcurile pe umar imediat ce isi obtineau titulatura si se faceau nevazute in paduri care pana atunci nu existasera si care dispareau imediat.

Printre acesti zei se numara si unul mai special. Majoritatea nu l-au bagat in seama pana cand nu i-a venit randul. Se uitau destul de mirati la el pentru ca nu intelegeau prea bine ce facea el.

-Tu ce zeu esti?

-Nu sunt prea sigur…

Nu mintea cu ceea ce spunea. Era destul de nou in treaba asta cu zeitatea si inca incerca sa afle ce stie sa faca.

-Nu esti sigur? Hm, cred ca tu vei fi Zeul Sigurantei.

A plecat destul de nedumerit. S-a gandit sa verifice cand era ceasul si a atins ecranul telefonului pentru a-l debloca, insa telefonul i-a alunecat din mana si se indrepta cu ecranul inainte catre pamant. Impactul a fost simtit in mana lui si parca il durea inima sa il ridice si sa vada ecranul spart. Ii placea foarte mult telefonul.

A trecut peste sentiment si l-a ridicat. Spre surprinderea lui, ecranul era neatins. Cu adevarat neatins, deoarece nu avea nicio zgarietura. In plus, un strat foarte fin aparuse acolo. Era destul de puternic pentru a-i apara telefonul, insa destul de subtire pentru a nu il simti.

Oare el facuse asta? Asta era puterea lui? Acum intelesese ce i se spusese la intalnirea zeilor. El era Zeul Sigurantei telefoanelor. El le putea apara de orice obstacol. Devenise in sfarsit un zeu complet.

Ii trebuia insa si un nume. Daca cineva lua o folie de protectie pentru iPhone 5, trebuia imediat sa isi aminteasca numele lui. S-a gandit putin. SmartProtection era un nume bun pentru Zeul Sigurantei.

Asta era el. Zeul Sigurantei Telefoanelor, SmartProtection, si el facea cele mai bune folii de protectie pentru telefoane. Acum era sigur cine este.

Anunțuri

Un gând despre &8222;SmartProtection era un nume bun pentru Zeul Sigurantei.&8221;

  1. Pingback: Castigatorii campaniei Vara BloggerilorBlogatu | Blogatu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s