GiftsBoutique…Poate aici aveau ceva pentru ea

Se plimba de la un magazin la altul de cateva ore. Cauta cadoul perfect, insa cadoul nu parea sa o caute pe ea. Se plimba pe aceeasi straduta de cateva ore si incepuse sa stie in detaliu fiecare magazin, locul in care se afla si pretul pentru posibile cadouri din interiorul sau.

La primul magazin era un tricou si o pereche de blugi care garantat i-ar fi placut lui, insa ii mai cumparase asta si in trecut. 

La al doilea magazin erau articole dedicate sportului si ar fi putut pleca acasa cu o minge si cu un tricou al echipei lui preferate, insa asta ii cumparau si prietenii lui.

La al treilea magazin erau electronice, electrocasnice si tot ce mai putea intra intr-un domeniu asemanator si putea sa ii cumpere ceva micut si de care avea nevoie, insa in magazin erau deja colegii de la locul de munca.

La al patrulea magazin aceeasi poveste, continuand pana cand strada aproape s-a terminat. Probabil ca urma sa se intoarca la primul magazin si sa spere ca el se va bucura. Daca nu de cadou, macar de intentie.

In timp ce mergea, ceva i-a atras atentia. Era un magazin pe care nu il mai vazuse inainte, lucru ciudat, deoarece ajunsese sa stie straduta mai bine decat isi stia casa. Deasupra magazinului era o imagine:

GiftsBoutique…Poate aici aveau ceva pentru ea. A intrat cu grija si a fost intampinata de trei sectoare:

S-a dus spre cel din urma. A simtit ceva ciudat. Stia exact unde sa mearga. S-a trezit ca punea mana pe o bricheta Zippo Street Chrome si benzina pentru brichete Zippo. Uitase complet ca el fuma si ca mereu spunea ca nu isi gasea bricheta. Nu ii placea ca el fuma, insa acum nu mai protesta. Avea cadoul perfect.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s