Atipise pe tastatura calculatorului, chiar dupa ce isi desfacuse coletul de la QuickMobile

Se spune ca, dincolo de nori, dincolo de munti si mari, dincolo de stele, planete, sateliti si constelatii, la marginea Universului exista o tara legendara. Tara Tehnologiei.

Aici se naste orice tehnologie inainte ca ea sa apara in viata noastra sau chiar in mintea oamenilor. Aici traiesc in libertate calculatoare care trimit coduri binare de la unul la altul, care se intalnesc in cateva retele ingrijite si care invata la scoala cum sa citeasca date, cum sa scrie pe ecrane si cum sa faca miliarde de calcule pe secunda.

Aici cresc smarphone-uri in copaci. Exista paduri precum Padurea Samsung, Padurea HTC, Padurea Sony, Padurea Nokia si multe altele. Fiecare padure are propriile specii, unele se nasc, altele mor, alcatuind un cerc tehnologic neintrerupt.

Vegetatia mai include si o specie neobisnuita de plante carnivore numite Laptop-uri. Acestea prind clipuri, poze, documente, jocuri si filme, transformandu-le in informatie si pastrandu-le in forma asta in memoria lor.

El nu stia ce cauta acolo. Era doar un tanar pasionat de tehnologie care se gandise pentru cateva secunde la ce gadget s-ar potrivi pentru el, iar in secunda urmatoare era aici.

Pe langa norocul de a se afla in Tara Tehnologiei, el urma sa asiste si la un eveniment rar. O data la un milion de ani, o floare numita QuickMobile inflorea si se deschidea, oferind gandirii omului un cadou deosebit. Niciodata nu se stia ce urma sa apara din interiorul acesteia.

El s-a apropiat de floare si a atins-o. Floarea s-a deschis si l-a lasat sa ii vada continutul. In acelasi timp, sute de fluturi au zburat din spatele acesteia, pe aripile lor fiind scris „gadget”, „accesorii”, „outfit”, „lifestyle”, „cool”, „fashion”, „must have”.

In mijlocul petalelor se afla un Samsung Galaxy Gear Fit Black. L-a ridicat pentru a vedea ca evenimentul la care asistase era cu atat mai special. Pentru prima oara in 2 miliarde de ani, floarea oferise omului doua noi inovatii in tehnologie. Agatata de o petala, atarna o bratara Nike Fuel Band Black Ice Size S.

Chiar cand isi dorea sa o incerce, s-a trezit. Dupa cateva nopti nedormite, atipise pe tastatura calculatorului, chiar dupa ce isi desfacuse coletul de la QuickMobile, iar la mana sa era un Samsung Galaxy Gear Fit nou care astepta sa fie folosit.

Atunci si-a dat seama ca, uneori, visele pot deveni realitate. Mai ales atunci cand sunt facute realitate de QuickMobile.

Reclame

Un gând despre &8222;Atipise pe tastatura calculatorului, chiar dupa ce isi desfacuse coletul de la QuickMobile&8221;

  1. Pingback: Castigatorii campaniei Vara BloggerilorBlogatu | Blogatu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s