Tinta lor era acum schimbata catre Retargeting

Se spune ca omul a aparut pentru prima oara in Africa si de acolo s-a raspandit in intreaga lume, cucerind cele mai neprimitoare locuri ale Terrei. In momentul in care au ajuns in necunoscut, oamenii au fost coplesiti. Erau atatea locuri in care puteau ajunge. Erau mii, zeci de mii de locuri in care puteau ajunge.  Fiecare loc ii atragea, insa nu puteau ajunge peste tot. Era o agitatie de nedescris in care oamenii sareau de la un loc la altul, incercand sa gaseasca tara perfecta pentru ei.

Pentru fiecare tara exista o mica descriere si ceea ce se promitea. Prima tara vorbea despre un loc plin de vegetatie, unde soarele este mereu pe cer si promitea preturi mici pentru telefoane mobile, tablete, laptopuri si alte mii de produse. Cativa s-au gandit ca asta e ceea ce cautau si au parasit restul grupului. 10 oameni.

A doua tara vorbea despre ierni frumoase in care ninge mereu si oamenii stau in case, la caldura si promitea preturi mici pentru tricouri, perechi de blugi si alte mii de produse. Alti 10 oameni au fost interesati si au dat crezare micutei pancarte.

A treia tara vorbea despre un loc in care pentru animale nu exista disparitia, timpul pare ca nu se scurge, iar oamenii se pot bucura din nou de cel mai bun prieten al omului si promitea mancare pentru patrupede sau inaripate, custi si colivii si alte sute de mii de produse. Totul parea convingator si , de data aceasta, 20 de oameni au parasit grupul.

A continuat la fel cu inca o mie de tari, de fiecare data plecand 10 sau 20 de oameni, insa grupul ramanea la fel de mare. Se plimba de la o tara la alta.

La a o mie si una tara, nu exista nimic scris. In fata lor statea un batran. Se vedea ca umblase foarte mult si ca vazuse, simtise si aflase foarte multe.

-Numele meu este Retargeting. Ma aflu aici pentru a va duce pe un drum sigur catre tari foarte indepartate. Am calauzit pana acum oameni catre tari precum QuickMobile si Zorile Store, ajutandu-i sa se intoarca acasa incarcati cu comori. Incerc de ani intregi sa ajut oamenii sa ajunga in tari din ce in ce mai variate, cautand mereu noi destinatii care au nevoie de Retargeting.

Cuvintele erau de prisos dupa momentul prezentarii. Toti simteau ca el avea sa ii duca unde le era locul. Tinta lor era acum schimbata catre Retargeting. Oare exista o tara cu numele asta? Probabil ca nu, dar aveau destule locuri in care sa se plimbe cu Retargeting inainte sa afle si sa aleaga.

Astfel au plecat nu 10, nu 20, ci 10.000 de oameni catre tarile lui Retargeting, unde au revenit de fiecare data cu la fel de multa placere ca si prima oara.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s