O siguranta ramane acolo pentru noi: Siguranta Financiara.

Suntem inconjurati de curent inca de mici. Suntem obisnuiti sa fie lumina chiar si la ora 12 noaptea cand soarele a apus, suntem obisnuiti sa auzim pe cineva vorbind la televizor atunci cand toti cei din casa dorm, pe scurt, suntem obisnuiti cu tot ce inseamna curentul electric. 

Suntem atat de atasati de curent si totul se poate termina cu o singura saritura: atunci cand sar sigurantele. Un singur sunet si nu mai vedem nimic. Cu un singur salt, becul se stinge, televizorul tace, frigiderul se incalzeste si masina de spalat isi ia concediu pe o perioada nedeterminata.

Viata noastra cu siguranta o are si circuitul electric. Atunci cand vine prea mult curent si circuitul nu poate suporta, siguranta sare si totul este salvat. Desi nu realizam, in viata noastra mai exista un circuit. Am vrea ca in el sa circule mereu curent, insa primeste doar o data pe luna, data pentru care lucram cat putem.

E vorba de circuitul financiar. Banii vin la noi si pleaca de la noi, insa nu realizam cat de sensibil este acest circuit. Curentul financiar circula o data pe luna prin el, iar noi incercam sa mai trimitem putin curent prin circuit din cand in cand. Trimitem curent pozitiv si acesta se intoarce la fel la noi.

Ca orice circuit, el poate fi dezechilibrat de prea mult curent. In cazul nostru, prea mult curent negativ poate face ca toate sigurantele sa sara, iar noi sa ramanem izolati. Oare avem mereu destule rezerve de curent pozitiv pentru a opri curentul negativ? Oare suntem pregatiti pentru asta?

Chiar si atunci cand toate sigurantele noastre sar, o siguranta ramane acolo pentru noi: Siguranta Financiara.

   Siguranta Financiara tine sub control resursele circuitului si ne ajuta sa ne revenim.

   Si astfel noi ne ducem viata in acest circuit care de multe ori face atatea pentru noi. Noi suntem piesa care tine in viata acest sistem, iar in momentul in care avem nevoie sa gasim o siguranta, trebuie doar sa cautam Siguranta Financiara.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s