Mintea lui fusese in stare sa ii faca o shaorma Cudetoate

-Shaorma aia clar nu era cu de toate…

Acestea erau gandurile lui la ora 12 noaptea. Se intorcea acasa si se gandise sa isi ia ceva de mancare pentru ca nu se simtea in stare sa gateasca ceva. Isi dorea sa manance repede si sa termine si acea zi, sau, in cazul lui, acea noapte.

S-a intors in apartamentul lui la 16 ore dupa ce il parasise si, daca erau prezenti doi reprezentati ai Cartii Recordurilor, ar fi putut citi numele sau in dreptul celei mai rapide pregatiri pentru somn. Daca in mod normal acum ar fi motait prin bucatarie incercand sa gaseasca destula oboseala pentru a merita sa se duca spre pat, acum deja lua patura si isi aranja perna. Perna era atat de moale, iar el era atat de obosit. Oboseala nu a durat prea mult, deoarece a reusit sa adoarma la doar cateva secunde dupa ce se gandea pentru prima oara la perna pe care punea capul de cateva saptamani.

Visul lui era destul de ciudat. Putin inspirat de „Jack si vrejul de fasole”, insa el nu avea un vrej de fasole. El avea o shaorma uriasa in spatele blocului. Pana aici, era ultima oara cand mananca inainte de culcare.

Era totusi visul lui si era nevoit sa se plimbe macar pe acolo pentru ca era un motiv pentru care visa asta. Jos nu erau prea multe de vazut. Baza de plastic a shaormei si doi copaci in parti opuse. Probabil ca lucrurile interesante erau sus.

A inceput sa urce cu grija. Nu urma sa fie usor sa ajunga sus pentru ca nu urca tocmai pe un teren…normal. Primele straturi erau probabil motivul pentru care avea acel vis: vedea straturi de carne, cartofi prajiti, varza, ceapa, maioneza si ketchup. Chiar daca sus nu era nimic interesant, avea totusi o shaorma uriasa in spatele blocului.

Dupa ce a trecut de straturile traditionale, a inceput sa gaseasca lucruri tot mai ciudate. Dupa ketchup a gasit un strat de gazon, completat cu un strat de doze de bere si de seminte de floarea-soarelui. Deci aici se ascundeau toate meciurile de fotbal din ultimele saptamani.

A terminat cu fotbalul si a revenit acasa. Si-a gasit telefonul si inca alte 100 ca el printr-o mare de alarme care aproape l-au trezit. Macar a scapat de cosmarurile de trezire din fiecare zi. A terminat cu telefoanele si inceput sa isi gaseasca cheile. Cheia de la masina, cheia de la apartament, inca 3 chei pe care le-a mai avut in urma cu cativa ani. Cand avea nevoie de ele, nu le gasea. Cand vrea sa viseze ceva, gaseste toate cheile avute.

A continuat sa urce pe shaorma. A gasit din ce in ce mai multe straturi. Covoare, scaune, paturi, perne, paturi, masini de spalat, laptop-uri, deja se plictisise sa urce. A gasit chiar si un strat de invertoare auto. Nu i-ar strica un invertor auto de 500W, daca tot era acolo.

In timp ce incerca sa treaca de un strat de motociclete, a alunecat datorita unei scurgeri de ulei de motor. Langa el, shaorma se ducea in jos cu el, insa lipia nu se termina.

A cazut, a cazut, a cazut, insa nu reusea sa cada corect. Nu mai ajungea jos. Oare cat de sus se urcase pentru a afla ce se afla in varf? Probabil nu va afla, deoarece atunci cand s-a apropiat de straturile de baza cu carne si cartofi prajiti, s-a trezit pe jos, langa patul lui. Asta explica acea cadere.

Mintea lui fusese in stare sa ii faca o shaorma cu adevarat Cudetoate, chiar si cu invertoare auto, iar la shaormerie nu fusesera in stare nici sa ii puna ceapa…

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s