Elefant.ro si produsele esentiale pentru concediu

“Produsele de care nu ma pot lipsi in concediu”

Inca de mici copii, auzim basme si povesti despre toate animalele pe care le putem vedea si pe care nu le putem vedea: iepuri si broaste testoase, vulpi si ursi, lupi, greieri si furnici, pestisori de aur si mii de alte exemple, insa putini au auzit de Elefantul de Aur.

Se spune ca, in momentul in care fiecare fiinta isi primea calitatile, Duhul din Lampa si pestisorul de aur s-au atins din greseala in inghesuiala creata si o parte din ceea ce primise fiecare s-a combinat si asa a aparut Elefantul de Aur.

Duhul traia in lampa lui si ii indeplinea dorinte celui care avea lampa, pestisorul de aur traia in ape si ii indeplinea dorinte celui care il prindea si ii dadea drumul inapoi in apa. Elefantul de Aur traieste pe internet, indeplinind dorintele celui care spune expresia “Produsele de care nu ma pot lipsi in concediu”.

Legenda vorbeste despre un cuplu care a plecat in vacanta. Ca in orice alta situatie, au uitat diferite lucruri. Prima oara nu si-au dat seama, insa in momentul in care au gasit putin timp liber in care sa nu se gandeasca la drumul spre destinatie si spre casa, la cazare si la bani, si-au dat seama ca erau cateva lucruri pe care si le-ar fi dorit atunci.

In timpul unei plimbari pe plaja, el s-a impiedicat de ceva. A sapat putin in nisip si a gasit un elefant micut. Dupa ce l-a curatat putin, a observat ca elefantul stralucea tot mai mult si s-a gandit sa il curete in totalitate pentru a afla ce este cu el. Probabil ca in timp ce cauta mici urme care ii scapasera a apasat pe ceva, deoarece in fata lui a aparut o ceata densa, care s-a risipit la fel de repede, lasand in urma un elefant din aur. Era chiar elefantul pe care il gasise, doar intr-o varianta mai mare.

-Eu sunt Elefantul de Aur si tocmai m-ati chemat. Eu raspund la orice dorinta a celui care spune expresia „Produsele de care nu ma pot lipsi in concediu”.

Si el si ea au spus in acelasi timp:

-Produsele de care nu ma pot lipsi in concediu…Probabil o carte.

-Aveti la dispozitie intreaga mea biblioteca, trebuie doar sa spuneti si eu voi cauta.

S-au gandit putin, apoi au raspuns. El isi dorea cartea Jocul lui Ender de Orson Scott Card, ea a ales Divergent, Volumul 1 de Veronica Roth. In secunda urmatoare aveau cartile, iar elefantul disparuse.

Elefantul de Aur a continuat sa ajute si alte persoane si s-a gandit ca trebuie sa ii adune pe toti intr-un loc. Pentru ca avea nevoie de o forma mai stabila, a luat forma de mall online pentru intreaga faminie, oferind clientilor sai o selectie de peste 130.000 de produse din zona de carte, ebooks si ereadere, jucarii&bebe, imbracaminte, incaltaminte, accesorii si cosmetice&parfumerie. S-a gandit sa ii aleaga pe cei care se adaugasera Caii Elefantului, numindu-i abonati, si oferindu-le avantaje: ei afla primii despre promotiile de lichidare de stoc, cadouri si un voucher de bun venit in valoare de 90 de lei.

Aceasta este legenda Elefant.ro si a clubului sau care continua sa gaseasca noi produse de care oamenii nu se pot lipsi in concediu. Indiferent de ce produse se gasesc, Elefant.ro le are deja si abonatii au aflat deja de ele.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s