Era faurit de catre breasla Royal Diamante.

A deschis cutia cu grija si o lumina puternica a acoperit totul. Poate ca asa arata victoria. Sau poate ca asa arata sfarsitul.

Armatele erau pe pozitie. Batalia finala urma sa se dea. Acolo se adunasera zeci de mii de creaturi, o reuniune a tuturor basmelor si legendelor care au fost vreodata gandite. De la oameni impunatori de 1,80 metri, imbracati in armuri negre, inarmati cu sabii si calare pe cai, pana la monstri de 10 metri inaltime care emanau teroare prin fiecare por.

In fata acestei armate, Regina a ezitat o secunda. Nu exista cale de intoarcere orice ar face. Fie ca vor pierde, fie ca vor castiga, aici se va da ultima batalie. Aici se va decide cine va stapani totul, cine va pieri si cine va muri.

Desi dominata clar din punct de vedere numeric, armata Reginei nu era atat de neajutorata. Se adunasera cei mai neinfricati razboinici din toate regatele care jurasera supunere Regatului si care nu aveau sa se fereasca de o moarte eroica, razboinici care aveau sa atace imediat ce le era dat semnalul, calare pe cai si inarmati cu sabii sau tinand in mana arcul si tintind spre primul inamic care indraznea sa faca vreun pas.

Toate eforturile lor puteau fi zadarnice, toate bataliile si toti cei care luptasera pentru ca aceasta batalie sa aiba loc. Totul se putea narui intr-o clipa. Insa nu la asta se gandea Regina.

Linistea deplina a fost intrerupta de o tobe puternice care se auzeau in departare. Raspunsul a fost imediat si o armata formata din doua mii de orci a pornit la atac. Scantei sareau in jurul lor, soldati din ambele tabere cadeau si erau inlocuiti in secunda imediat urmatoare si sute de tipete de lupta umpleau aerul. Inclestarea a fost dura si erau numeroase pierderi in ambele tabere, insa inamicii au fost nevoiti sa se retraga. Din tabara lor erau pierderi de cateva mii, insa ele au fost imediat inlocuite, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. In tabara Reginei, insa, pierderile nu puteau fi inlocuite. Un soldat pierdut era un soldat pierdut, un soldat pretios, deoarece nu exista un altul care sa ii ia locul.

Fara sa realizeze, a dus mana la buzunar. Stia ca acolo se putea afla victoria lor, insa nu stia daca era in stare sa atinga victoria. Soldatii ei facusera tot ce puteau, acum era randul ei sa lupte.

A scos din buzunar o cutie. Era ultima ei sansa. In acea cutie se afla Inelul Trei, cel mai puternic inel din lume. Daca era in stare sa ii stapaneasca puterea, victoria era a lor. Daca nu, totul era pierdut. Nu mai exista infrangere sau victorie, nu mai exista nimic.

Avea imaginea inelului in minte. Era faurit de catre breasla Royal Diamante, un inel cu diamant care facuse parte dintr-o familie numita Solitaire, iar aceste inele cu diamant Solitaire fabricate in Anglia aveau in ele toata puterea neamului elfilor. Din cele 5 inele fabricate initial, doar Inelul Trei mai ramasese. Era ultima lor sansa.

A deschis cutia cu grija si o lumina puternica a acoperit totul. Poate ca asa arata victoria. Sau poate ca asa arata sfarsitul.

In aceeasi clipa a auzit strigate de disperare si asta a fost tot. In secundele urmatoare se simtea totusi constienta, insa nu mai simtea nimic. Era doar gandirea ei, fara un corp. Poate ca asa s-a sfarsit totul. Cu ea condamnata sa ramana doar un gram de gandire care sa ramana singur in eternitate.

 

Secundele s-au scurs si a simtit ceva. A simtit o lumina puternica si a incercat sa isi acopere ochii. S-a ridicat usor si a vazut ca in jurul sau stateau mai multe persoane. Auzul i-a revenit la timp pentru a auzi uralele lor si pentru a simti bucuria lor.

Incercand sa se alature bucuriei, a glumit spunand ca Inelul Trei avea oricum certificari si poate ca breasla Royal Diamante putea extinde putin garantia de returnare a banilor de 30 de zile si garantia de 5 ani pentru fiecare produs daca nu castigau batalia.

Au ras cu totii. Acum totul era bine. Inelul ii salvase.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s