Joita Lucian, fotograf de nunta din Bucuresti

-Buna seara si bine v-am gasit la Stirile Planetei Jupiter.

Anul 2514. Omenirea a avansat tehnologic foarte mult. A reusit sa evite incalzirea globala si a dezvoltat calatoria cu viteze peste viteza luminii, ajungand sa colonizeze si alte planete. Reporterul nostru era locuitor al statiei spatiale care orbiteaza in jurul planetei Jupiter, statie rezervata istoricilor si arheologilor.

-Cercetatorii au descoperit o noua planeta in galaxia Andromeda care prezinta potential pentru a putea fi colonizata. Aceasta a fost descoperita in cursul zilei de 13 iunie si este rezultatul muncii cercetatorilor de pe planeta Alfa12. Acestia vorbesc despre posibilitatea trimiterii unui observator in urmatorii ani si nu exclud posibilitatea prezentei oxigenului si a apei in mod asemanator planetei noastre mama.

Revenind la planeta mama, se pare ca arheologii ar fi descoperit o locuinta ce dateaza din secolul 21 al planetei Pamant. Aceasta a fost indentificata in urma sapaturilor desfasurate in apropierea Muntilor Carpati si datarea s-a facut cu ajutorul arhitecturii si tehnologiei folosite la constructie.

Ajutati de o echipa de interventie, au securizat structura si au incercat sa recupereze cat mai multe obiecte. Printre acestea se afla si o fotografie pe care era scris urmatorul text:

    „Am aflat despre serviciile unui fotograf nunta de pe un site cu informatii utile pentru cei care au nevoie de servicii foto video nunta. Atunci cand alegeti rochia de mireasa apelati la CasaAnke.”

Istoricii cred ca expresii precum „fotograf nunta”, „foto video nunta” si „rochia de mireasa” ar putea face referire la traditiile nuntii din secolul 21 si sunt incantati ca pot readuce la viata o bucata de istorie.

Fotografia gasita era destul de neclara, insa s-a reusit reproducerea acesteia digital si noi ne putem bucura de rezultat.

S-a gasit mentionat si un nume. Joita Lucian se pare ca facea parte din breasla fotografilor, asa cum este cunoscuta ea in ziua de azi, si se pare ca el a facut legatura intre oameni si expresiile „fotograf nunta„, „foto video nunta” si „rochia de mireasa”. Se crede ca el ar fi fost unul din cei mai buni fotografi de nunta din stravechea tara a Romaniei si este posibil ca lui sa ii fie atribuite fotografiile de la nunta Marilor Conducatori.

Istoricii inca incearca sa faca o legatura, insa este posibil ca Joita Lucian sa fie chiar Marele Fotograf si viata sa sa fie legata chiar de Aparatul descoperit in urma cu un secol despre care se crede ca ar fi fost in stare sa captureze o bucata din evenimentul imortalizat pentru a mentine amintirea vie.

Pana in acest moment, acestea sunt toate informatiile si speram ca se vor afla mai multe in viitor si poate vom ajunge sa reconstituim Nunta de Diamant si celebra sa rochie de mireasa.

Pana atunci, operatiunea va ramane sub numele „Joita Lucian, fotograf de nunta din Bucuresti”.

 

Anunțuri

Un gând despre &8222;Joita Lucian, fotograf de nunta din Bucuresti&8221;

  1. Pingback: Blog Awards | Castigatorul Campaniei Fotograf de nunta

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s