Il va numi Pomul Nutrivita

-Ai voie sa mananci din orice pom, mai putin din Pomul Naturii.

Totul mergea bine in Paradis. Avea nemurirea, avea un univers infinit pe care il putea explora si avea toti pomii care puteau exista. Avea Pomul Rosu, Pomul Galben, Pomul Nemuririi, Pomul Frumusetii, insa acum nu mai avea Pomul Naturii. Chiar se intreba ce se intampla cu Paradisul lui.

Poate era o incercare. Poate era un joc. Poate era amandoua, insa nu avea ce face. Nu avea voie sa se atinga de Pomul Naturii. Sau o putea face si nu va mai atinge nemurirea si infinitul. Alegerea parea simpla.

Poate ca nu va avea nevoie de Pomul Naturii. Probabil ca putea sa il inlocuiasca. Prima incercare a fost Pomul Rosu. S-a apropiat de el si a intrat intr-un univers cu totul nou, predominat de rosu. Se afla in mijlocul unui peisaj de toamna, un apus de soare si chiar simtea pace si liniste sufleteasca. Insa parea totul artificial de perfect. Cauta ceva natural. Si acel ceva natural parea doar Pomul Naturii.

A doua incercare a fost Pomul Galben. Acest univers era in mijlocul unei veri cu un soare arzator pe cer si campuri nesfarsite in fata sa. Peste tot aceeasi repetitie: soare, galben, camp, galben, galben,galben. Tot nu gasise acel ceva natural.

A treia incercare a fost Pomul Verde. S-a apropiat descurajat si a inceput sa urce. Acest univers avea ca intrare o scara. S-a trezit in mijlocul unei paduri nesfarsite intr-o zi racoroasa de primavara. Probabil ca ajunsese intr-un turn de observatie aflat deasupra intregii paduri. Aceea era natura in stare pura, natura perfecta, insa tot nu era acel natural. Totul parea cliseic deja, probabil ca fiecare culoare se va repeta la nesfarsit si el va cauta un alt Pom al Naturii.

Pentru fiecare culoare era un pom si un univers, pentru fiecare lucru era un pom si un univers, chiar si pentru intreaga padure era un pom si un univers, insa nu erau pomul si universul de care avea nevoie.

Ramasese un singur sector necercetat. Un coltisor umbrit pe care abia acum il observa. Acolo tocmai crestea un nou pom. Poate ca inceputul acestuia va fi si inceputul unui nou Pom al Naturii. Vedea ceva nou la el. De fapt, nu vedea, ci simtea. Simtea ca emana ceva. Emana sanatate. In fata acestuia nu se mai simtea nemuritor.

Nu intelegea de unde a aparut pomul, insa nu stia daca mai vorbea de un pom. Se transformase intr-o padure cu un singur trunchi, crescand pana la sute de metri inaltime. Vedea Pomi dietetici cu continut redus de grasimi, Pomi dietetici cu continut redus de zahar, Pomi bio cu flori care se transformau in cate un mic dejun si Pomi bio cu snack-uri in loc de frunze. Sau poate ii era doar foame. Nu conta asta, conta ca il gasise in sfarsit. Gasise acel ceva natural. Il va numi Pomul Nutrivita si va recolta in fiecare zi produse dietetice si bio pentru slabire si nutritie sportiva cum ar fi produse cu continut redus de sare, zahar si grasimi si produse fara gluten, Gerble No Gluten, Allegro. Poate ca era nemuritor, insa acesta nu era un motiv pentru a nu avea grija de sanatate si pentru a nu incerca sa fie in forma.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s