Vaccinul DTS Travel Agency se poate administra sub forma de agentie turism

A pornit televizorul din instict. Se plictisise de televizor, insa se plictisise si mai mult de rutina zilnica. Avea o ora de pierdut, prea putin pentru a vedea un film, prea putin pentru a se juca ceva, nu avea pofta de mancare, prea putin timp pentru a dormi, destul timp pentru a numara pentru a mia oara cele 128 de canale de la televizor. 
A inceput slab. O vedeta a plecat, alta s-a intors, au pierdut un avion, o declaratie inutila a cuiva, incalcarea constitutiei, alte vedete care tocmai au respirat, au mancat si au dormit. Un documentar pe care nu vrea sa il vada, o emisiune culinara pe care o priveste un minut si se gandeste ca trebuie sa invete sa gateasca. O transmisie live cu Turul Frantei si se gandeste ca ar trebui sa mearga mai des cu bicicleta pentru sanatate, un meci de fotbal si nu joaca destul fotbal, un meci de baschet si isi aminteste ca are o minge uitata prin casa. 
Deja a parcurs 125 de canale. Avea un prieten care juca ping pong de care si-a amintit, s-a gandit ca trebuie sa se gandeasca la niste economii, a iesit un nou telefon pe care nu il vrea acum, dar pe care il va cauta intr-o luna, o reclama la un televizor cu ecran curbat pe care sigur o sa si-l doreasca si aproape ca trecut ora. 
-Stiri de ultima ora! 


De obicei, aceste cuvinte l-ar fi facut sa schimbe canalul, insa restul de 137 nu erau interesante si nici nu avea chef sa schimbe. Nu putea sa fie atat de rau. 
-Turismul Romaniei se afla in impas. Niciun turist nu se afla pe teritoriul tarii. Pensiunile sunt goale, la manastiri este liniste totala, pe litoral chiar poate fi auzita marea in absenta radiourilor si casetofoanelor de masina.
A luat repede telefonul. 30 martie, nu-i 1 aprilie. 
-Doctorii au facut analize pe cei afectati si descoperit un nou virus. Acest virus nu are inca un nume, insa s-a gasit deja un vaccin. Vaccinul se numeste DTS, o abreviere de la DTS Travel Agency, si s-a inceput distribuirea acestuia la nivel national. Primele cifre vorbesc despre o crestere a turismului cu 250% datorita unor rezerve gasite pe litoral Bulgaria si litoral Grecia.

Au urmat statistici si cifre despre impactul virusului si al vaccinului. Oare el era bolnav? Acum simtea ca manifesta un simptom, apoi doua si intr-un minut s-a considerat deja bolnav in stare grava.

-Vaccinul DTS Travel Agency se poate administra sub forma de agentie turism si este recomandata vaccinarea cat mai rapida.

Nu parea o idee rea. Nu i-ar fi stricat o doza de Bulgaria… sau de Grecia… sau de Turcia…sau de DTS. Poate ca vaccinul acesta chiar ii va placea.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s