Bayo, ingredientul pentru tricoul de fitness perfect

Fitness, balet si putin urban. Acestea erau ingredientele pentru materialul perfect. Insa, din greseala, s-a mai adaugat un ingredient: Bayo.ro .Asa a luat nastere tricoul de fitness perfect. Aplicat hainelor casual se obtineau rezultate uimitoare.

Primul test a fost testul rezistentei. Tricoului i s-a aplicat o forta care ar fi rupt un munte in doua. Din nefericire, tricoul a rupt forta in doua, asa ca au fost nevoiti sa caute alt test. 
Al doilea test a fost cel al aspectului. Acest test s-a desfasurat la inceput in laborator pe sobolani. Acestia au fost lasati impreuna cu o varianta mai mica a tricoului. Nu suntem siguri ce s-a intamplat, dar dupa doar o zi a fost descoperit un mic laborator care fabrica Bayo, iar blana sobolanilor se transformase intr-un tricou. 
Avand in vedere rezultatul din laborator, s-s trecut la proba practica. Tricoul a fost dat unpr femei de pe strada, dar si unor vedete. De data asta nu au aparut fabrici, insa jumatate dintre vedete l-au purtat pe covorul rosu la un eveniment important. 


Al treilea test era testul fitness. Fiecare masina este testata intr-un laborator cu ajutorul unui manechin, deci si tricoul trebuia testat cu un manechin. S-a folosit un manechin care nu mai facuse miscare de pe linia de productie si care primise o portie suplimentara de somn intr-unul din depozite timp de 10 ani. Nu putem spune decat ca acum manechinul se vinde sub numele de Barbie. Si chiar are succes. Si mult Bayo.

Savanti erau chiar aproape de succes, aproape de perfectiune.

A urmat testul durabilitatii. Cu totii stim ca majoritatea tricourilor nu mai sunt la fel ca in prima zi niciodata, iar dupa 5 ani nu mai sunt. S-a incercat si in cazul tricoului de fitness din fibra Bayo. Nu stim cum, dar am fost contactati din viitor. Ne-au gasit tricoul, la fel ca in prima zi, in apropierea unei gauri negre, probabil incercand sa o absoarba. Au incercat datarea cu carbon, insa in mod misterios au primit si o eroare si carbon.exe nu a mai functionat. 

Dupa durabilitate, a urmat testul devalorizarii. Cu totii stim ca un produs, mai ales un tricou, nu va valora prea mult dupa ani de zile. Exceptia confirma regula, deoarece se pare ca in anul 2500 moneda de schimb a devenit tricoul de fitness si acum tarile au rezerve de Bayo.

Alte teste au inclus culorile pe care acesta le are, insa se pare ca ochiul uman nu mai poate percepe de la un punct. Se pare ca in spectrul culorilor limita s-a schimbat. Intervalul in care se gasesc lungimile de unda nu mai este intre rosu si violet(610-380 nm), ci este acum intre Bayo si Bayo, iar tricourile vor avea o singura culoare: aproape Bayo.
Probabil ca acest tricou perfect nu exista inca, insa avem multe haine si mult Bayo, deci oricine poate incerca sa gaseasca o compozitie perfecta. Poate ca a fost deja descoperita si este vanduta ca tricou de fitness, insa nu putem sti sigur.

___________________________________

Bayo este o companie tanara, bazata in Bucuresti, creata din pasiune pentru miscare si arta.

Va oferim o colectie variata de produse si speram ca prin selectia de produse pe care v-o punem la dispozitie pe site, sa dam culoare timpului petrecut in sala de antrenament, pe scena sau pe strada.

Mai mult decat atat, va oferim si surse de inspiratie si documentare in domeniul care va pasioneaza, precum carti, evenimente de specialitate organizate la nivel national.

Colectia noastra include produse pentru toate nivelurile, de la micile dansatoare care iubesc sa se imbrace elegant si sa danseze, pana la dansatoarele profesioniste sau pastionate de fitness.

Ne ocupam cu pasiune de calitatea, aspectul si durabilitatea produselor noastre si ne stradium sa va oferim produse de calitate premium, extrem de functionale, toate la preturi fantastice.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s