A fost odata ca niciodata Artdecozone

Cu totii am auzit povestea Frumoasei din padurea adormita. Insa, ceea ce nu stim este ca in paralel se mai desfasura o poveste. Povestea Artdecozone.

A fost odata ca niciodata Artdecozone, dar inainte de asta a fost un alchimist. Acesta incerca zi si noapte pentru a transforma diferite lucruri in aur. Incercase toate substantele, le combinase in mii de moduri, insa nu reusea. Obtinuse doar o substana ciudata. In loc sa transforme lucruri in aur, le transforma in pasari, in flori, in copaci inverziti. In loc sa transforme lucruri in aur, aducea primavara de afara in casa.

Era singura realizare, insa nu il ajutase cu nimic. Stia doar ca acum trebuia sa ude florile de 3 ori pe zi si ca reusise sa aduca la viata trei trandafiri ofiliti. Fiind concentrat pe alchimie, nu a observat aceste lucruri.

In aceeasi poveste, a fost odata ca niciodata un print. El auzise de Frumoasa din padurea adormita, insa nu isi dadea seama cum sa devina el printul care o va trezi. Incerca in fiecare zi sa isi faca putin curaj, insa renunta in secunda imediat urmatoare.

Intr-o zi, printul a crezut ca a gasit curajul. A plecat catre castel, sperand ca aceasta va fi ziua lui. In paralel, alchimistul tocmai iesise pentru a gasi un loc pentru a aruncat o cantitate de Artdecozone pe care o obtinuse in acea dimineata. Aceasta actiune nu s-a desfasurat chiar in paralel, deoarece amandoi s-au intersectat la jumatatea drumului. Printul avea capul in pamant, incercand sa isi regaseasca motivatia care il facuse sa plece, iar alchimistul nu putea vedea nimic datorita recipientelor pe care le cara.

Cei doi s-au ciocnit, insa niciunul nu si-a dat seama ce s-a intamplat. Si-au cerut scuze, printul l-a ajutat pe alchimist sa isi adune recipientele si a plecat mai departe, insa ceva se schimbase. Avea o pata de Artdecozone pe maneca.

Astfel a ajuns printul la castel. Mai nesigur datorita intalnirii cu alchimistul, si-a asteptat randul pentru a fi cel care o trezeste pe printesa. A intrat un print, apoi altul, apoi altul si tot asa. Toti intrau si ieseau dupa doar cateva minute, infranti de blestemul care o adormise pe printesa.

Venise si randul lui. A fost strigat si atunci a observat pata pe care o avea. Acum nu mai putea face nimic pentru a da inapoi, asa ca a dat cu mana pentru a incerca sa curete. Nu a reusit decat sa isi pateze mainile de Artdecozone, insa trebuia sa intre la printesa.

artdecozone

A intrat timid si s-a apropiat de ea. Fara sa isi dea seama, a atins-o usor cu mana pe care avea Artdecozone si apoi si-a incercat norocul. Restul povestii il stim cu totii pentru ca printesa s-a trezit imediat.

Nu vom sti niciodata daca printesa a fost trezita de Artdecozone sau de print, insa stim ca printul si printesa au trait fericiti pana la adanci batraneti o primavara eterna cu Artdecozone in sange.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s