O va numi Impulser

Trebuia sa aiba grija. O miscare gresita si totul putea fi distrus. Toata munca sa de 20 de ani urma sa devina nula. Avea nevoie de o precizie mecanica, milimetrica, sau putea produce greseli imposibil de reparat.

A inceput sa adauce calciu in substanta S. S-a gandit ca avea nevoie de mai mult calciu pentru ca reactia sa degaje suficienta caldura pentru a pune in functiune totul.  A adaugat un gram, nu s-a intamplat nimic. Nu era un semn bun, insa poate nu erau corecte calculele.

A luat o foaie de hartie, un creion si a inceput sa scrie. Ca+S=? . Nu stia ce va obtine, asa ca putea doar presupune si putea calcula cantitatile necesare pentru fiecare caz. Poate va gasi o cantitate care sa porneasca o reactie in majoriteatea cazurilor.

Minutele treceau, iar el umplea foile. Mai avea de studiat un singur caz, iar de acest caz depindea intregul rezultat. Avea nevoie de o singura cifra. O singura cifra cu care a terminat calculele. A lasat creionul jos. Reusise. Aflase cantitatea.

S-a intors la reactie. Substanta S trebuia sa fie completa. A adaugat calciul, insa nimic nu s-a intamplat. Prima ratare.

Poate ca nu calciul era solutia. Trebuia sa incerce cu o combinatie de magneziu si zinc. Poate acum va reusi.

A reinceput calculele, a testat cantitatea si nimic. Apareau reactii adverse. Substanta S prezenta prea multe impuritati pe care nu le-a putut indeparta cu apa oxigenata si avea o cantitate mult prea mica pentru a mai risca inca un esec. Mai avea o singura sansa pentru a consolida substanta S.

Atunci si-a adus aminte de substanta M. Nu era sigur de rezultat, insa era ultima sansa. A refacut calculele, pentru ultima oara, si a adaugat substanta M. A lasat un timp reactia pentru ca aceasta sa se realizeze in totalitate, apoi a cercetat substanta S. Reusise. Substanta S era acum 100% pura si putea fi folosita. Nu stia cum, dar chiar reusise sa salveze substanta S. Nu au existat niciun fel de reactii adverse.

logo-Impulser-Magazin1

A luat o foaie de hartie si a notat: „Sanatate+ magnetoterapie=Sanatate fara reactii adverse„.  Descoperise o noua reactie chimica pe care o va numi Impulser, in speranta ca aceasta va fi un impuls pentru sanatatea celorlalti. Stia ca magnetoterapia fusese mentionata in „Cartea de medicina interna” a Imparatului Galben in anii 3500 i.Hr, insa conservarea acesteia continua sa il uimeasca. Tot ceea ce ii trebuia pentru ca reactia sa se manifeste complet era o bratara din metale nobile pe care sa fixeze, in capete opuse, doi magneti mici.

Oare reactia Impulser se va mai manifesta? Probabil ca da, insa doar in prezenta substantei M. Slava Domnului ca avea canitati impresionante de substanta M.

Acum putea doar sa astepte purificarea elementului S si sa se bucure de magia reactiei.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s