O poveste despre un trandafir si o florarie online

Se uita cu atentie la trandafir si pur si simplu nu isi putea lua ochii de la el. Era doar unul din miliarde, unul din cei 33 dintr-un buchet de trandafiri care statea acum pe masa, singurul trandafir pe care ea il privea. Il privea si se gandea la povestea lui.

Se gandea cum a inceput din pamant, crescand usor si vazand lumea din jurul sau ca pe un intreg univers. Isi imagina cum acesta simtea caldura soarelui, cum simtea solul hranindu-l si cum simtea ca crestea. Crestea putin cate putin, insa el era special. El parea sa creasca mai repede, cati alti trandafiri in ani intregi. Simtea ca era trandafirul ei.

Trandafirul crestea si era din ce in ce mai mare si mai frumos, stand impunator in mijlocul celorlalti. Toti pareau sa orbiteze in jurul sau, toti pareau atrasi de magia lui. Razele soarelui cadeau usor pe picaturile de apa, realizand imagini pe care nici macar cel mai bun DSLR nu le-ar putea surpinde.

In aceasta magie crestea trandafirul. Pana intr-o zi. Pana cand a aparut el. Sau ea, nu a aflat nici acum cine a fost. S-a apropiat incet, a stat pe ganduri cateva minute uitandu-se la el, apoi l-a luat. Era perfect.

Spunea ca l-a luat in numele Florariei cu povesti. Spunea ca l-a luat pentru o florarie online. Urma sa fie una din acele flori online, insa el era special. El era mesagerul florilor online, era mesagerul Florariei cu povesti.

Apa cadea usor pe petalele lui, pregatindu-l pentru scopul lui. Pe fiecare petala era scrisa o poveste, insa era nevoie de toate pentru a spune povestea vietii sale. El urma sa faca parte din acele buchete de flori elegante.

Oare era pregatit sa primeasca titlul de Buchetus trandafirus(buchet trandafiri) impreuna cu alti 32 de trandafiri? Oare era pregatit sa straluceasca ajutat de putina magie de livrare flori in cutii speciale?

Simtea cum era legat in stil frantuzesc intr-un buchet de 33 de trandafiri rosii si simtea cum este pus in cutie. Fiecare cutie ascunde un mister, fiecare cutie spune o poveste, insa aceasta cutie spunea povestea a 33 de trandafiri,a unui barbat imbracat la costum si a unui barbat care a incercat sa isi scrie sentimentele cu petalele trandafirilor.

Cutiute

Asa a ajuns la ea. Dupa doar cateva minute, un barbat imbracat la costum a scris ultimele randuri ale povestii trandafirului. Iar ea a ramas cu un buchet de trandafiri si o poveste care incepe cu „buchete flori” si care asteapta sa fie terminata.

cutie trandafiri

Se uita atent la trandafir si se gandeste ca nu mai are mult timp. Magia se stinge incet si probabil ca trandafirul se va ofili in curand. S-a uitat la el secunde, minute, poate chiar ore si zile. Probabil ca magia va disparea, insa in urma lui va ramane o poveste despre un trandafir si o florarie online care au spus impreuna povestea Florariei cu povesti.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s