Floraria cu povesti, o florarie online cu petalele pline de povesti.

Umbla vorba despre un loc numit „Floraria cu povesti”. Unii spun ca s-ar gasi in Bucuresti, altii spun ca s-ar gasi in munti, ascunsa de toti muritorii, altii spun ca este chiar Atlantida, insa nu stim pe cine sa credem. Stim doar ca „Floraria cu povesti” a lasat in urma multe petale si povesti.

Fiecare buchet spune o poveste diferita.

O poveste este despre un buchet de trandafiri,un baiat si despre livrare flori in cutii speciale. El este baiatul care se prezinta la costum in fiecare zi, aducand cutii cu povesti. Povestea lui se desparte in mii de povesti pline de fericire.

Cutiute

O subpoveste a acestuia vorbeste despre un baiat si o fata. Si despre fericire. O fericire pe care amandoi o cautau. Fericirea unuia se afla la celalalt, insa niciunul nu si-a dat seama de asta. Pana intr-o zi. Baiatul a incercat sa isi gaseasca putin curaj pentru a-i spune ce simte, insa el nu cauta acul in carul cu fan, ci un trandafir alb intr-o mare de trandafiri rosii. Nu a gasit nici acum acel trandafir alb, insa marea de trandafiri rosii a gasit-o in mici afluenti de buchete de flori elegante.

El nu isi gasea curajul si se uita in fiecare clipa la ea. Isi dorea sa o ia pe Dorothy a sa si sa il caute pe Vrajitorul din Oz pentru putin curaj. Vrajitorul din Oz inca nu a aparut, insa a aparut Floraria cu povesti.  Imbracat la costum, mesagerul pentru flori online s-a prezentat cu in buchet de trandafiri si in buchet de sentimente pentru Julieta unui Romeo mult prea timid.

Aceasta este primul capitol al cartii Floraria cu povesti. Naratorul imbracat la costum se uita atent la o cutie. In acea cutie sta urmatorul capitol al vietii pentru o florarie online cu petalele pline de povesti.
cutie trandafiri
Personajele s-au schimbat. Dorothy s-a intors acasa si si-a trait viata. Si a format o alta. Micutul ei Toto nu este un caine, este un baiat. Si nu mai este mic, a crescut si si-a vazut de viata lui. Toto nu mai are atat de mult timp, insa are multe sa spuna. A pus mana pe telefon si a vorbit cu Floraria cu povesti sa schimbe putin acest capitol. Naratorul a devenit personaj si a aparut la casa lui Dorothy cu un buchet de 33 de trandafiri albi, realizat in stil frantuzesc.
buchet-trandafiri
Desi casa ei se intorsese, simtea ca plutea. Simtea ca traieste din nou.
Acestea sunt doar doua povesti mici din „Floraria cu povesti”, o carte pe care noi o scriem in fiecare zi.
Tu stii ce poveste vei scrie cu o cautare „buchete flori”?
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s