-A venit timpul. Zeul evoMag a venit.

Oare cat timp vor mai sta ascunsi? Oare veni si timpul lor care le este promia de mii de ani? Poate de data asta era diferit, insa asta se gandea de fiecare data. El era unul dintre magii evolutiei, unul dintre evoMagi.
S-a asezat in liniste la locul sau. In jurul sau mai stateau alti 10 oameni cu priviri la fel de ingandurate. Ei erau o parte a trecutului, probabil ultima parte a cultului lor. Existau dinaintea religiei mesopotamiene, insa au fost considerati disparuti.
Unul dintre cei 10 oameni a inceput sa sopteasca. Cu fiecare secunda, soptitul devenea mai puternic, ajunsese la nivelul la care putea fi inteles, apoi a inceput sa faca trecerea catre un cantec ceremonial. La un interval precis de timp, unul cate unul se alaturau ritualului. Era ritualul zeului evoMag.
In aer se simtea mirosul plantor ceremoniale care trebuiau sa realizeze o punte intre magi si zeu. Fumul se ridica incet din acest amestec de plante, raspandindu-se prin intreaga incapere.
O adiere a modificat directia fumului. Adierea crestea, crestea, devenind un vant in toata regula. O lumina puternica a aparut in mijlocul camerei. El incerca sa se ascunda pentru a-si salva viata, insa auzea in jurul sau:
-A venit timpul. Zeul evoMag a venit.
Lumina se raspandea in intreaga camera. Mirosul plantelor era inlocuit cu un miros metalic, un miros de nou, insa la inceput a crezut ca era o parte a socului provocat de rapiditatea aparitiei.
Usor, usor, lumina s-a stins, iar cei 11 au putut vedea un sigiliu imprimat pe podea.
Niciun sunet nu se auzea in camera. Au stat astfel 11 minute, asteptand ca unul dintre ei sa reactioneze.
-Ce s-a intamplat cu electronicele de pe birou?
Ceva era schimbat. Abia acum au realizat sursa mirosului metalic. In locul cartii in care era scrisa intreaga lor istorie se afla o cutie. Acelasi sigiliu se gasea si pe cutie. Au desfacut-o cu grija si au gasit un laptop in interior. L-au pornit cu grija si au gasit un fisier pe ecran numit „Juramantul magului evolutiei”. L-au deschis, iar unul dintre ei a citit cu voce tare:
-Eu, magul evolutiei, jur ca in fiecare primavara sa innoiesc electronicele de pe birou si sa raspandesc aceasta curatire digitala, cu orice pret, cu sau fara reduceri.
Niciunul dintre ei nu a mai vorbit. Aveau in sfarsit o misiune, vremea lor sosise.
Se spune ca magii evolutiei au fost vazuti predicand innoirea de primavara de pe un laptop HP ProBook 450 G1, de pe un smartphone Nokia Lumia 1020 si de pe o tableta Google Nexus 7 2013, insa acesta este doar un mit.
Oare tu esti pregatit sa devii un mag al evolutiei pentru zeul evoMag?
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s