0219662, numarul de aur al firmei tale.

Secțiunea de aur (numită uneori și Raportul de aurProporția de aurNumărul de aur) (sectio aurea în limba latină), notată cu litera greacă Φ (phi majuscul) sau și cu φ (phi minuscul), care se citesc „fi”, este primul număr irațional descoperit și definit în istorie. El este aproximativ egal cu 1,618033 și poate fi întâlnit în cele mai surprinzătoare împrejurări.(*)

images

Primii care l-au folosit au fost egiptenii, majoritatea piramidelor fiind construite ţinând cont de numărul de aur. Grecii au fost însă cei care l-au denumit astfel, folosindu-l atât în arhitectură cât şi pictură şi sculptură. Dealtfel el se mai notează şi cu litera grecească „fi”, de la sculptorul grec Phidias. El a construit Parthenonul pornind de la raportul de aur. în pictură a fost folosit mai ales în Renaştere, probabil cea mai discutată utilizare a acestui concept fiind în tabloul lui Leonardo da Vinci, „Mona Lisa”. Capul, ca şi restul corpului e compus utilizând raportul de aur-raportul divin, cum ii spunea da Vinci. În prima jumătate a secolului trecut pictorul Piet Mondrian utilizează în picturile sale „dreptunghiul de aur”, având raportul laturilor de aproximativ 1.618… De fapt, lucrările sale sunt alcătuite numai din asemenea dreptunghiuri. Aceasta e considerată cea mai armonioasă dintre formele geometrice. Cu toate astea, rareori e folosit pentru cadraje. Până şi în muzică apare acest raport, se presupune ca Bach sau Beethoven au ţinut cont de el în compoziţiile lor.

Numărul de aur nu este prezent doar în artă, ci mai ales în natură. Aproape peste tot în jurul nostru îl găsim: flori (dispunerea petalelor), insecte (de pilda furnica are corpul împărţit în trei segmente, după diviziunea de aur), cochilia melcului (spirala de aur). Chipul omului are la bază acest principiu. De exemplu, raportul dintre distanţa de la linia surâsului (unde se unesc buzele) până la vârful nasului şi de la vârful nasului până la baza sa este aproximativ raportul de aur. Şi în mod sigur nu simţi că dinţii sunt dispuşi tot conform aceluiaşi principiu şi că, deşi fără să-l cunoască, medicii stomatologi îl folosesc în anumite cazuri… Sau că, atunci când scrieţi, duceţi instinctiv linia din mijloc a literei E aproximativ la 2/3 de bază=raportul de aur. La fel şi cu A,F,B,R… (*)

____________________________________________________

Aceste informaţii pot fi găsite pe internet, numărul de aur Phi fiind prezent peste tot. Ceea ce nu ştim noi este că numarul 0219662 este numărul de aur al firmei tale in caz de deratizare, numarul care te ajuta sa gasesti o firma deratizare.

ddd_logo

 

In cazul in care ai nevoie de deratizare, dezinsectie sau dezinfectie vei observa ca numarul de aur 0219662 poate fi intalnit imediat pe ecranul telefonului tau. De asemenea, daca veti imparti numele DDD la o cautare pe Google veti obtine numarul 0219662.

Compania DDD face diferenta! De ce sa alegeti compania DDD?

Deoarece gestionarea eficienta a daunatorilor este un proces, nu un eveniment singular. Specialistii DDD colaboreaza impreuna cu proprietarii pe tot parcursul desfasurarii procesului, mai ales a celor trei activitati critice( evaluarea situatiei, implementarea si monitorizarea solutiilor) care ajuta la mentinerea daunatorilor la locul lor.

-Experienta si pregatirea fac diferenta

Compania DDD are experienta, dispune de aparatura de ultima generatie, avem cele mai bune metode de instruire si suntem si responsabili fata de mediu.

Specialistii DDD efectueaza o pregatire riguroasa avand la dispozitie cele mai recente tehnologii, astfel incat va vom furniza cele mai competente si eficiente tratamente.

-Compania DDD ofera garantie contractuala la toate lucrarile efectuate.

-EVALUARE

-IMPLEMENTARE

-MONITORIZARE

-Garantia Companiei DDD

Acestea sunt doar cateva motive pentru a alege compania DDD si pentru a-ti construi firma si siguranta acesteia dupa numarul de aur 0219662.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s