Aceeasi pasiune pentru tehnologie am gasit-o la echipa DigiPedia.ro.

no3310_00
113x48x22 si 133 grame. Eu sunt inceputul.
samsung-galaxy-s-ii-real-ofic-1
125.3×66.1×8,5 si 116 grame. Eu sunt continuarea.
htc-one-m7-black
137.4×68.2×9,3 si 146 grame. Eu sunt sfarsitul.
____________________________________________________
133 de grame si inceputul pasiunii tale pentru tehnologie. Cu o vedere monocrom, am incercat sa te invat ce este un telefon. Am inceput cu notiunile de baza, de la apel la SMS, de la o alarma care te putea trezi pana la jocuri. Eu eram ceva nou.
Am venit pentru tine ca un nou inceput, insa nu am avut prea mult timp. Am venit in vremuri de criza in care minutele nelimitate si miile de minute erau un vis imposibil. Luna de luna te auzeam timp de 300 de minute cum traiesti. Desi imi vorbeai doar 300 de minute, traiam alaturi de tine zile intregi. Inima mea, alimentata de curent electric, batea in permanenta prin semnalul telefonic si te facea mandru. Tu aveai un telefon, eu aveam pe cineva care tinea la mine si care a vrut sa ajunga la curcubeu cu ajutorul a doua nonculori: alb si negru.
O viata alb negru care pentru mine a fost roz, insa pigmentul care coloreaza petalele florilor dispare la un moment dat. Asta am facut eu, inceputul pasiunii tale pentru tehnologie, pentru a te lasa sa vezi continuarea.
Timp de 11 ani ai vazut inceputul, iar trilogia s-a continuat cu a doua fila: Samsung Galaxy S2.
____________________________________________________
De la 133 de grame la 116, de la caramida pe care sperai ca o vei pune la casa ta la delicatetea mea. Eram fragil si asa ma si simteam. Era un nou inceput pentru mine si o continuare pentru tine. Eram evolutia ta in pasiunea pentru tehnologie.
Vremurile s-au schimbat. Spatiul e in continua crestere, iar timpul s-a dilatat. Acum nu mai trebuie sa te uiti cu frica la numerele pe care le vezi la sfarsitul unui apel. Ai mii de minute, sute de SMS-uri si GB de internet. Esti in armonie perfecta cu pasiunea ta. In fiecare zi te aduc mai aproape de idealurile tale. Daca iti e dor de o persoana, o pot apela. Daca nu ai timp si vrei sa surprinzi un moment important prin cuvinte, ii pot da un mesaj. Daca vrei sa surprinzi un moment important pentru a-l pastra la fel de viu, am camera foto care vede lumea pentru mine si pentru tine.
Imi amintesc si acum de momentul in care ai vrut sa renunti la tehnologie. Simteai ca tehnologia a devenit o parte mult prea importanta a vietii tale si iti doreai sa devina o parte din trecut asemeni tigarilor. De acestea te-ai putut lasa, deoarece plamanii tai te avertizau mereu, insa acum cine sa te avertizeze? Respirai tehnologie, simteai tehnologie, auzeai tehnologie, vedeai tehnologie.
Ma tineai alaturi de tine doar pentru ca asta iti dadea un sentiment de siguranta. Stateam singur si asteptam. Asteptam, asteptam si, pana la urma, a venit si momentul meu. Vorbisei cu un client prin mail pentru o intalnire legata de ultimele detalii ale unui proiect. Totul era stabilit, insa programul tau nu era. Ai plecat plin de incredere, insa a aparut un moment de instabilitate care a distrus totul. Ai ramas blocat in trafic, mai aveai doar 5 minute care iti asigurau reputatia nepatata.
Aici am aparut eu. M-ai simtit datorita unei miscari bruste si ti-ai dat seama de singura solutie. Am vazut lumina zilei dupa zile intregi, insa cel mai important era ca te vedeam pe tine. Te-ai conectat imediat la internet, ai accesat contul de email si ai luat numarul de telefon al clientului. L-ai sunat, te-ai scuzat si ti-ai continuat ziua. In restul zilei am lucrat alaturi de tine.
Aceste resturi de zi in care lucram alaturi de tine deveneau tot mai frumoase si mai dese.
Am petrecut doi ani alaturi de tine, insa sfarsitul trilogiei a venit. A doua carte a fost citita in totalitate, a avut si ecranizare si s-a pregatit sa lase locul pentru ultimul moment de glorie al pasiunii tale pentru tehnologie.
____________________________________________________
116 de grame au adus acest sfarsit al tehnologiei. Intr-o cutie de carton alb-lucios am venit eu. Desi al treilea, am fost botezat HTC ONE.
Poza: celmaitarero. MyGarage

Poza: celmaitarero. MyGarage

Eu sunt forma cea mai pura a pasiunii tale pentru tehnologie. Primul tau calculator avea o inima cu o singura camera, iar eu bat cu ajutorul curentului electric prin patru camere. Eu sunt un nou inceput sau un posibil sfarsit, insa ma bucur ca voi putea incheia aceasta trilogie.
Aceeasi pasiune pentru tehnologie am gasit-o la echipa DigiPedia.ro . Te regasesc pe tine in fiecare cuvant, in fiecare fraza, in fiecare articol scris. Simt ca fiecare membru al echipei are o parte din tine.
Daca vreodata pasiunea ta pentru tehnologie va ramane scrisa in doar trei carti, sper ca eu sa pot incepe o noua trilogie cu ajutorul celor de la DigiPedia.ro si cu ajutorul pasiunii lor pentru tehnologie.
Anunțuri

2 gânduri despre &8222;Aceeasi pasiune pentru tehnologie am gasit-o la echipa DigiPedia.ro.&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s