Nimic grav. E doar bucurie la cumparaturi.

Putea face si asta. Trecuse prin multe provocari, provocari mult mai mari. Acum crescuse, trecuse prin multe, era pregatit de orice. Era doar un spital de nebuni. Trebuia doar sa ajunga la etajul 4 sa discute cu directorul, apoi putea uita totul.

A intrat cu grija. In jurul lui, liniste. Nimeni nu se plimba pe coridoare, iar din camerele pacientilor nu se auzea niciun sunet. Era ora 10, poate ca inca dormeau.

A inceput sa urce scarile, iar emotiile ii cresteau. Mai avea doar 10 trepte pana la etajul 1, apoi doar 20 pana la etajul 2, 20 pana la etajul 3. A urcat toate scarile si se pregatea sa isi continuie drumul spre etajul 4, cand a auzit urale.  A deschis cu grija usa de langa el.

Toti pacientii stateau intinsi pe paturi, la mese, pe scaune, pe jos, oriunde isi doreau. Unii erau atenti la ecranele smartphone-urilor, vizualizand videoclipuri pe Youtube, jucandu-se, dand mesaje, altii la ecranele tabletelor, citind ebook-uri. Cativa se jucau Fifa pe PlayStation, holbandu-se la televizoare cu diagonala de 100 de centimetri, altii stateau in fata laptopurilor, navigand pe intenet sau muncind.
Viata lor parea normala. Ceva insa i-a atras atentia: fiecare avea la mana o bratara pe care aparea un numar. Uralele probabil ca aveau legatura cu acele numere. A urcat mai departe, deoarece venise sa discute cu directorul si continua sa isi doreasca sa iasa cat mai repede.
-Cum mai merge spitalul?
-Bine, foarte bine!
-Vreo problema cu pacientii?
-Nu, sunt linistiti.
-Ce e cu sala in care stau, cu televizoarele, consolele, telefoanele, tabletele, laptopurile si restul?
-Nu trebuia sa iti vorbesc despre asta, insa am incredere in tine si stiu ca poti tine un secret. Totul a inceput in urma cu cateva saptamani. Se pare ca au inceput sa stranga tot mai multi bani. Sperau ca vor prinde un televizor, un smartphone, un laptop sau o tableta la reducere de BlackFriday, insa asta i-a slabit. Dupa ce si-au atins scopul, au continuat. E ca un drog, vor sa cumpere cat mai mult. Isi doreau, din senin, un nou fridiger, alta masina de spalat, nu se mai puteau controla.
Rudele i-au internat aici, sperand ca o sa le treaca. Am facut o analiza de sange. Se pare ca au luat o doza prea mare de bucurie la cumparaturi, o doza prea mare de Piraeus Bank.
-Vorbeste-mi mai mult despre bucuria la cumparaturi si despre Piraeus Bank.
Cardul cu promotii-page1
Cardurile Piraeus Bank iti aduc acum mai multa bucurie la cumparaturi!

Primesti inapoi 3%, max. 300 RON pe luna, din valoarea cumparaturilor tale efectuate oriunde in lume daca le achiti cu unul din cardurile de credit Visa Exclusive Gold sau Piraeus Visa Exact in perioada promotiei.
Avantajele cardurilor de credit Visa Exclusive Gold si Piraeus Visa Exact:
  •   zero comision de retragere la orice bancomat din tara sau sau din strainatate!
  •   zero  comision pentru cumparaturile efectuate la milioane de comercianti in intreaga lume!
  •  zero  dobanda pentru cumparaturile la comercianti achitate integral in cadrul perioadei de gratie de pana la 60 zile!
  • zero dobanda pentru cumparaturi in rate la comerciantii parteneri ai bancii!
  • zero taxa de emitere a cardului!
  • 80% REDUCERE la abonamentele Medicover!
  • siguranta sporita a tranzactiilor datorita tehnologiei cip si a serviciului de alerte prin SMS si email!
  • flexibilitate atunci cand rambursezi pentru ca minimul de plata este numai 3% din creditul utilizat!
  • poti sa-ti alegi PIN-ul direct la bancomatul Piraeus Bank!
  • beneficiezi de asigurare in caz de evenimente neplacute (pierdere involuntara a locului de munca, invaliditate totala temporara pentru persoanele fizice autorizate, deces din imbolnavire sau accident)

Mai mult, orice persoana care acceseaza microsite-ul cardulcupromotii.ro, la completarea unui formular de participare, intra automat in cursa pentru castigarea unui smartphone Nokia Lumia 925.

Intr-o fraza “Bucurie la cumparaturi!”

-Si ce e cu acele bratari cu numere?
-Sunt conturile lor. De fiecare data cand incearca sa cumpere ceva, le transferam 5 lei din cont in alt cont. Le vom da banii dupa vindecare, dar ei nu stiu asta. Stiu ca ai auzit niste urale. Erau probabil pentru un pacient care face progrese si care s-a abtinut.
-Cat trebuie sa ii tineti internati?
-Bucuria la cumparaturi va dura doar in perioada 20 noiembrie – 31 ianuarie 2014.
-In cazul asta, sper sa se faca bine cat mai repede si sper ca veti gasi o cale prin care bucuria la cumparaturi sa fie benefica.
-Nu ne facem griji, avem suficient Piraeus Bank pentru mii de experimente.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s