Reteta pentru reduceri perfecte.

Buna seara si bine ati venit la emisunea Retete Alese.
Timp de doi ani am gasit pentru fiecare zi o reteta unica. Uneori luate din carti, alteori inventate pe loc, alteori simple accidente, au fost sute de retete.
Am gasit retete pentru friptura de pui, de vita, de porc, retete pentru peste, salate, prajituri, aperitive. Am stiu mereu ingredientele pentru o dieta perfecta sau pentru compozitia zilelor de post, insa totul are un sfarsit. Voi intrerupe seria de sute de retete unice care imi apartin pentru o reteta speciala. Invitatul meu din aceasta seara, Vasile Reducerescu, va prezenta probabil cea mai buna reteta din ultimii ani: reteta pentru reduceri perfecte. Il voi lasa pe el sa vorbeasca.
-Buna seara. Multe persoane increarca sa se mai ingrase, apeland la un anumit stil de viata. Oare portofelele nu ar avea o reteta pentru a se ingrasa in timp ce ard bani pe electronice si electrocasnice?
In seara asta, va prezint „Reteta pentru reduceri perfecte”. La baza acestor reduceri sta un ingredient special numit GreatFavor, dar despre asta voi vorbi imediat.
Sa incepem cu bazele retetei: se ia o suma de bani. Aceasteia trebuie sa i se adauge mai multe ingrediente pentru a se obtine, de exemplu, imbracaminte.
Suma de bani se va pune in cosul de cumparaturi la suma de 100 de lei si se va lasa acolo timp de 5 minute. Dupa scoaterea din cosul de cumparaturi, suma are aceeasi masa, insa deja s-a combinat cu imbracamintea. Adaugand taxa de transport si costurile articolelor vestimentare, obtinem o reducere cu 70% a masei portofelului. O dieta atat de drastica dauneaza sanatatii portofelului, acesta putand suferi pierderi de lei si euro si rupturi de buzunar care sa il faca sa scoata mai usor monede. Ce putem face in cazul acesta? Folosim GreatFavor.
Ce este GreatFavor?

GreatFavor® este o companie tanara care si-a propus sa inoveze domeniul reducerilor. Punem la dispozitia Membrilor GreatFavor reduceri pe perioada indeluganta, si solutii de a nu mai fi nevoiti sa cumpere vochere, sa plateasca abonamente lunare sau anuale sau sa acumuleze puncte si sa indeplineasca tot felul de criterii pentru a se bucura de reduceri.

Oferim acces Membrilor GreatFavor la magazinele Partenerilor GreatFavor din toate domeniile de interes, fie ca este vorba de farmacii, saloane de infrumusetare, magazine cu produse vestimentare ori materiale de constructii, cu telefonul sau cardul de reduceri GreatFavor te bucuri de cele mai bune servicii si economii reale si substantiale de bani.

Membrii GreatFavor se bucura de preturi scazute defiecare data cand merg in magazinele Partenerelor GreatFavor nu doar cand firma are reduceri. Acest lucru confera posibilitatea de a face economii reale la toate bunurile de consum necesare si nu te forteaza sa alergi dintr-o parte in alta sa prinzi reduceri la produse care constati ca nu iti sunt necesare.

Oferim posibilitatea Membrilor Greatfavor de asi alege domeniile de interes si de a se bucura de confortul reducerilor din domeniile preferate.

Reducerile afisate pe site-ul http://www.greatfavor.ro sunt reduceri permanente timp de un an, cu posibilitatea de prelungire. Acestea sunt actualizate si imbunatatite, astfel incat sa vina mereu in intampinarea nevoilor Membrilor GreatFavor.

Avem doua tipuri de membrii:

1 – Membrul Free, este persoana care s-a inregistrat pe site-ul nostru isi confirma adresa de mail si nr de telefon. Acest membru beneficeaza de toate reducerile si ofertele pe care le primeste sub forma de sms. Prezinta sms-ul cu oferta la partenerul (magazin) care i-a expediat sms-ul si se bucura de reducere peloc. In curand acest membru, va avea posibilitatea sa isi printeze gratis vouchere de pe site, pe care le poate folosi pentru a obtine reducerile partenerilor nostri.
2 – Membrul Premium, este persona care a achizitionat cardul de reduceri GreatFavor. Acesta persoana se bucura de facilitatea de a prezenta cardul de reduceri oriunde in Romania la partenerii GreatFavor, si va primi reducerea peloc.

Doar daca esti membru Greatfavor beneficiezi de reduceri reale si permanente peloc in magazin, de pana la 100%, la produse si servicii din toate domeniile tale de interes !

Adaugand GreatFavor la portofelul dumneavoastra, veti obtine o ingrasare de minim 10%  a portofelului.

-Recomandati prietenilor, cunoscutilor si specatorilor dumneavoastra GreatFavor?

-Daca dumneavoastra tineti la sanatatea portofelului si nu doriti sa aiba nevoie de un transplant de finante, adaugati GreatFavor de fiecare data cand gatiti imbracaminte, IT&C, fashion sau alte categorii alimentare.

-Va multumim domnule Reducerescu. Aceasta a fost editia de astazi. Nu uitati: daca doriti reduceri perfecte, adaugati GreatFavor!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s