GreatFavor reduce chiar si apetitul Oanei Roman!

-Stiri de ultima ora! GreatFavor poate reducer chiar si apetitul Oanei Roman! Cercetatorii din lume sunt uimiti de puterea acestei noi descoperiri si cerceteaza posibilele utilizari ale acesteia. Cu mai multe detalii vine corespondentul nostru la fata locului, Radu Reducescu. Radu, ai legatura.

-Buna seara. Ma aflu la shaormeria de unde Oana Roman isi comanda mic dejunul. Poate ca ati crezut ca site-uri precum TNR glumesc cand vorbesc despre dimensiunile colosale ale meselor Oanei Roman, insa nu este nicio gluma. Shaormeria a fost adusa aproape in pragul falimentului, deoarece cunoscuta romanca are comenzi zilnice care nu mai permit servirea altor clienti.

Mai exact, se pare ca pana acum cateva zile, o shaorma pentru Oana Roman era formata dintr-o lipie de 10 kilograme, 30 de kilograme de carne, 15 kilograme de salata de varza, 10 kilograme de maioneza, 20 de kilograme de cartofi prajiti si 3 kilograme de ceapa. Imaginati-va efortul necesar prepararii acestei specialitati de trei ori pe zi si va veti da seama de chinurile celor de la shaormeria Romanescu.

Ajuns aproape in pragul dependentei totale de Oana Roman, Robert Shaormescu a incercat totul pentru a opri apetitul Oanei Roman. A ajuns sa incerce chiar si otrava, insa aceasta era prea putina pentru o astfel de canitate de mancare. Se pare ca organismul romancei s-a adaptat la orice tip de mancare.

Intr-o zi neagra, dupa ce a preparat ultima shaorma pe acea zi, a gasit salvarea sa: GreatFavor. A gasit acolo reduceri si a incercat sa reduca si apetitul Oanei Roman.

Ce este GreatFavor?

GreatFavor este o companie tanara care si-a propus sa inoveze domeniul reducerilor. Punem la dispozitia Membrilor GreatFavor reduceri pe perioada indeluganta, si solutii de a nu mai fi nevoiti sa cumpere vochere, sa plateasca abonamente lunare sau anuale sau sa acumuleze puncte si sa indeplineasca tot felul de criterii pentru a se bucura de reduceri.

Oferim acces Membrilor GreatFavor la magazinele Partenerilor GreatFavor din toate domeniile de interes, fie ca este vorba de farmacii, saloane de infrumusetare, magazine cu produse vestimentare ori materiale de constructii, cu telefonul sau cardul de reduceri GreatFavor te bucuri de cele mai bune servicii si economii reale si substantiale de bani.

Membrii GreatFavor se bucura de preturi scazute defiecare data cand merg in magazinele Partenerelor GreatFavor nu doar cand firma are reduceri. Acest lucru confera posibilitatea de a face economii reale la toate bunurile de consum necesare si nu te forteaza sa alergi dintr-o parte in alta sa prinzi reduceri la produse care constati ca nu iti sunt necesare.

Oferim posibilitatea Membrilor Greatfavor de asi alege domeniile de interes si de a se bucura de confortul reducerilor din domeniile preferate.

Reducerile afisate pe site-ul http://www.greatfavor.ro sunt reduceri permanente timp de un an, cu posibilitatea de prelungire. Acestea sunt actualizate si imbunatatite, astfel incat sa vina mereu in intampinarea nevoilor Membrilor GreatFavor

Avem doua tipuri de membrii:

1 – Membrul Free, este persoana care s-a inregistrat pe site-ul nostru isi confirma adresa de mail si nr de telefon. Acest membru beneficeaza de toate reducerile si ofertele pe care le primeste sub forma de sms. Prezinta sms-ul cu oferta la partenerul (magazin) care i-a expediat sms-ul si se bucura de reducere peloc. In curand acest membru, va avea posibilitatea sa isi printeze gratis vouchere de pe site, pe care le poate folosi pentru a obtine reducerile partenerilor nostri.

2 – Membrul Premium, este persona care a achizitionat cardul de reduceri GreatFavor. Acesta persoana se bucura de facilitatea de a prezenta cardul de reduceri oriunde in Romania la partenerii GreatFavor, si va primi reducerea peloc.

Doar daca esti membru Greatfavor beneficiezi de reduceri reale si permanente peloc in magazin, de pana la 100%, la produse si servicii din toate domeniile tale de interes !

Dupa ce a adaugat GreatFavor, Oana Roman si-a redus portia zilnica la doar o shaorma! Robert spune ca acum poate dormi linistit. Are zilnic alte sute de clienti si spera ca isi va reveni.

-O recomandare din partea lui Robert Shaormescu?

-Da. Acesta ne recomanda sa incercam GreatFavor pentru a reduce orice: pretul la paine, orele de asteptare la coada, accizele la benzina, durata reclamelor de la PRO TV, ORICE! Poate chiar dumneavoastra sunteti urmatorul inventator GreatFavor!

Anunțuri

2 gânduri despre &8222;GreatFavor reduce chiar si apetitul Oanei Roman!&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s