Pe reduceri le aduce GreatFavor.

-Mami, de unde vin copiii?
-Ii aduce barza.
-Si pe catelusi?
-Da, si pe catelusi.
-Si pe pisicute?
-Si pe pisicute?
-Si pe tine te-a adus barza?
-Da. Si pe mine, si pe tine, si pe tati si pe toti oamenii.
-Si pe berze cine le aduce?
-De ce ma intrebi toate astea?
-Pentru ca voiam sa te intreb de unde vin reducerile. Si pe ele le aduce barza?
-Nu. Pe reduceri le aduce GreatFavor.
-Ce e GreatFavor? Are pene? Are blana? E un catelus dragut? Pot sa primesc si eu un GreatFavor?

GreatFavor

GreatFavor este o companie tanara care si-a propus sa inoveze domeniul reducerilor. Punem la dispozitia Membrilor GreatFavor reduceri pe perioada indeluganta, si solutii de a nu mai fi nevoiti sa cumpere vochere, sa plateasca abonamente lunare sau anuale sau sa acumuleze puncte si sa indeplineasca tot felul de criterii pentru a se bucura de reduceri.

Oferim acces Membrilor GreatFavor la magazinele Partenerilor GreatFavor din toate domeniile de interes, fie ca este vorba de farmacii, saloane de infrumusetare, magazine cu produse vestimentare ori materiale de constructii, cu telefonul sau cardul de reduceri GreatFavor te bucuri de cele mai bune servicii si economii reale si substantiale de bani.

Membrii GreatFavor se bucura de preturi scazute defiecare data cand merg in magazinele Partenerelor GreatFavor nu doar cand firma are reduceri. Acest lucru confera posibilitatea de a face economii reale la toate bunurile de consum necesare si nu te forteaza sa alergi dintr-o parte in alta sa prinzi reduceri la produse care constati ca nu iti sunt necesare.

Oferim posibilitatea Membrilor Greatfavor de asi alege domeniile de interes si de a se bucura de confortul reducerilor din domeniile preferate.

Reducerile afisate pe site-ul http://www.greatfavor.ro sunt reduceri permanente timp de un an, cu posibilitatea de prelungire. Acestea sunt actualizate si imbunatatite, astfel incat sa vina mereu in intampinarea nevoilor Membrilor GreatFavor.

Avem doua tipuri de membrii:

1 – Membrul Free, este persoana care s-a inregistrat pe site-ul nostru isi confirma adresa de mail si nr de telefon. Acest membru beneficeaza de toate reducerile si ofertele pe care le primeste sub forma de sms. Prezinta sms-ul cu oferta la partenerul (magazin) care i-a expediat sms-ul si se bucura de reducere peloc. In curand acest membru, va avea posibilitatea sa isi printeze gratis vouchere de pe site, pe care le poate folosi pentru a obtine reducerile partenerilor nostri.

2 – Membrul Premium, este persona care a achizitionat cardul de reduceri GreatFavor. Acesta persoana se bucura de facilitatea de a prezenta cardul de reduceri oriunde in Romania la partenerii GreatFavor, si va primi reducerea peloc.

Doar daca esti membru Greatfavor beneficiezi de reduceri reale si permanente peloc in magazin, de pana la 100%, la produse si servicii din toate domeniile tale de interes !

 –Pot sa ii spun lui tati despre GreatFavor?

-Sigur, poate o sa ajuti GreatFavor sa aduca reducerile la tati, la bunica si la alti oameni.

-Pot fi un mic GreatFavor?

-Sigur ca da! Du mai departe sloganul GreatFavor: „Pentru tine.”!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s