In mod ironic, trecerea timpului va spune daca ideea va functiona.

Viata lor devenise foarte grea in urma razboiului. Erau a cincea generatie care suferea efectele razboiului si erau sanse mari sa fie ultima generatie care mai poate schimba ceva, poate chiar ultima generatie in adevaratul sens.
Multi nu realizau asta in momentul acela, insa o coincidenta nefericita a facut ca acest gand sa se sincronizeze cu o noua revolutie, un nou razboi. Centrul le livra mereu timp, deci aveau niste rezerve de care se bucurau in fiecare zi, asa ca un grup era pregatit sa asedieze Centrul.
Ce se intamplase mai exact? Nu mai existau multi savanti care sa studieze, iar acei cativa ramasi nu aveau multe resurse care sa le permita cercetarea, insa exista o teorie care parea sa fie aproape unanim acceptata. Se pare ca in timpul razboiului au iesit la iveala arme care erau doar la stadiul de idei, arme instabile la care Adunarea de Razboi a apelat ca ultima optiune. Una dintre ele se pare ca a facut niste rupturi in spatiu si timp pe care cercetatorii nu le studiasera suficient pentru a le putea repara. Aceste rupturi apareau aleatoriu si puteau disparea, insa mereu reapareau. La ultima numaratoare, existau circa 1000 doar pe drumul dintre regiunea sa si Centru. Nu se stia ce fac cu exactitate, insa pareau sa aiba un comportament asemanator gaurilor negre. Nimeni nu scapase din interior pentru a oferi informatii care sa ajute la intelegerea lor.
Stia doar ca aceste rupturi deformasera timpul si il facusera o variabila. Daca in Centru ziua ajunsese sa aiba 45 de ore, in regiunea lor ziua avea doar 15 ore.
Gandurile i-au fost intrerupte de agitatia de afara. Era ceva ciudat la acea adunare. Singurii care se mai adunau in grupuri mari erau cei care planuiau razboiul, insa acum erau prea multi oameni. Oare convinsesera atat de multi oameni ca un atac direct era ultima sansa? Putea fi un semn rau, insa era pregatit pentru consecinte. Armele care provocasera Cataclismul fusesera distruse, iar cele ramase nu ar fi fost folosite. Nu stiau ce puteau dezlantui, asa ca probabil le tin ascunse, departe de oricine, chiar si de ei.
Entuziasmul multimii parea sa creasca, vedea chiar ceva nou pe fetele oamenilor: speranta. S-a ridicat cu grija si s-a apropiat tacut. S-a strecurat printre persoane care vorbeau parca animati de o forta necunoscuta, pe langa oameni tacuti. Vedea chiar si copii care se urcau pe umerii parintilor pentru a afla ce se intampla.
Se stransese intreaga comunitate, 200 de persoane asistau la ceva ce putea fi un nou inceput. Obiectul care ii adunase pe toti era o hartie cu o lungime de 10 metri si o latime de 5 metri, scrisa pe ambele parti. Avea cateva desene foarte tehnice care aduceau aminte de schitele unor arme pe care le gasisera primele generatii de dupa razboi. Aceasta nu parea o arma. Nu stia cu ce semana, deoarece tehnologia lor se dezvolta foarte incet si pierdusera sute de ani de progrese.
Putea sa citeasca doua cuvinte, scrise in parte de sus a hartiei: TIME MANAGEMENT. Hartia era ingalbenita, semn ca avea o vechime de sute de ani.
A inceput sa o citeasca incet, cu atentie, incercand sa memoreze cat mai multe. A analizat chiar si schitele, pe care incerca sa le conecteze cu informatia. Imaginea de ansamblu se construia usor, incepea sa inteleaga. Parea ceva promitator. Inceputul a reusit sa il transmita mai departe, scriind-ul il cartea care ii purta povestea vietii:
Cu toții știm că timpul zboară pur și simplu. De aceea, chiar și acasă, trebuie s-avem un “time management.” Asta dacă doriți să vă fructificați timpul cât mai bine, dacă doriți să-l econimisiți. Și în acest sens, Indesit vine cu o propunere pentru voi: Noua mașina de spălat Innex, mașina pe care o puteți castiga. Innex reprezintă soluția ideală de time management. Bazată pe Tehnologia de programare Turbo, aceasta prezintă un buton inovativ, care asigură printr-o singură apăsare și în doar 2 secunde pornirea mașinii si începerea rapida a ciclul de spălare Bumbac și Sintetice, economisind astfel timp. În plus, Innex are un design funcțional cu un panou automat de navigare și cu cea mai mare ușa de pe piața, făcând încărcarea mașinii mult mai ușoară.
Se pare ca aceasta masinarie, Innex, a fost proiectata pentru a fi o masina de spalat, insa avea niste proprietati interesante. Avea un buton inovativ de pornire, caruia i-au dat denumirea „o apăsare, doua secunde, zero probleme”.
A mai gasit cateva informatii despre aceasta masina:

Mașina Innex include și 3 cicluri rapide: 9 minute pentru reîmprospătare, fiind cel mai rapid ciclu de pe piață, 30 de minute sau 1 oră. Innex beneficiază de 3 opțiuni anti-pete pentru îndepărtarea eficientă a acestora, indiferent de tipul lor, 4 cicluri sport, inclusiv unul pentru pantofii sport și un ciclu anti-miros care elimină rapid mirosurile persistente din haine.Bazându-se pe două concepte, Delegare și Încredere, Innex garantează cel mai bun sistem de curățare de pe piață și cea mai ușoară tehnologie de utilizare, salvând timp și energie.

Indesit Innex

Incepea sa inteleaga. A incercat sa aplice cunostiintele pe care le dobandise din cateva carti gasite intr-o padure. Se pare ca acea padure fusese candva un oras, iar o biblioteca a reusit sa protejeze aceste cateva carti.

Putea incerca sa foloseasca tehnologia celor 3 cicluri rapide de spalare in sens invers, transformand o secunda in doua, pentru inceput. Daca masina reusea sa spele mai repede, el putea face timpul sa treaca mai incet. Putea astfel sa dubleze ziua si sa rezolve problema, insa tehnologia era inca instabila.

Trebuia intai sa curete structura timpului care isi schimbase structura. Aici era nevoie sa dezvolte cele 4 cicluri sport, mai exact ciclul anti-miros, deoarece se pare ca acumulari de gaze distrugeau structura timpului.

Era nevoie de multa munca, insa cei de la Indesit facusera partea cea mai grea. Acest time management parea promitator, poate chiar ii va ajuta in problema lor cu timpul.

In mod ironic, trecerea timpului va spune daca ideea va functiona.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s