Completand o tinuta casual

Pasea pe un teritoriu necunoscut. Nu stia la ce sa se astepte, insa era atent la fiecare pas. Soarele era eclipsat de un masiv format din diferite roci: Carhartt, Pull and Bear, Big Star, Seaport, Calvin Klaim, insa era inca in formare. Vedea chiar si un masiv format din Tricou Polo Repablo. Solul era in continuare mult prea instabil pentru a-l putea escalada, deci se va baza tot pe simturi.

Mergea pe langa un parau de sosete, sperand ca acesta va duce la o asezare. Parea ca se intinde catre infinit, descuranjandu-l.
Trecea pe langa paduri de blugi, campii de hanorace Big Star.

Solul se schimbas de cand se plimba. Daca la inceput mergea pe soluri brune-catifea, piciorul sau atinsese si niste soluri acide-bumbac, iar acum facea trecerea catre un sol mai dur plin de nasturi si sireturi, un sol plin de „pietris”.

Se pare ca paraul devenise un fluviu in toata regula si se varsase intr-o mare de pantofi din piele intoarsa U.S. Polo Assn cu cateva sute de metri in urma.
Se pierduse. In stanga si in dreapta erau pereti din curele, iar in fata nu se vedea lumina. A continuat sa inainteze pana cand a descoperit inca un perete din curele.
Era pierdut. Se gandea sa se intoarca, insa nu stia unde va ajunge. Atunci a descoperit o scobitura la un metru deasupra sa. Putea fi singura sa sansa de a scapa de acolo, asa ca a intrat cu grija.
Era o pestera in toata regula. Depuneri de manusi si caciuli formau stalagglite si stalagtiote, acestea formand o structura pe care a denumit-o Glittio. Vedea pe aceasta niste scobituri pe care le considera formate de trecerea timpului, insa au realizat ca erau facute de o alta persoana. Putea citi -50%, -60%, -30%, insa nu stia ce semnificau. Poate se refereau la evolutia volumului de adidasi din marea pe langa care trecuse sau la evolutia unor recolte de botine si de fulare.
A inceput sa caute prin diferite scobituri. Vedea deasupra lor „Ghete”, „Tricouri”, „Pantaloni”, insa toate erau goale. Nu stia ce va face daca nu va gasi o iesire catre suprafata.
Probabil ca strabatuse o distanta de 100 de kiloclick-uri, incercase sa lase bookmark-uri, insa mereu apareau noi bifurcatii care ii mai dadeau o speranta.
Vedea scobituri mici, scobituri mai mari, insa una a iesit in evidenta. A vazut o lumina. O lumina slaba, insa era o lumina si putea insemna salvarea sa.
Atunci a gasit iesirea. In tavan era o gaura destul de mare cat sa iasa, insa cum sa ajunga acolo?
Ii treceau prin cap sute de metode, insa niciuna nu parea realizabila. Si-a amintit de acele scrijeliri in piatra si s-a gandit ca putea folosi acele nume. Cu reducerile de pana la 70%, a putut lua destule haine de pe Glittio. S-a urcat pe ele si a reusit sa scape, luand cu el si o pereche de pantaloni Big Star-Toby, completand o tinuta casual.
Devino fan-ul paginii Glittio si descoperi super oferte de Black Friday!
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s