L-au salvat.

Laptop Garage

-Trebuie sa facem ceva. Grabiti-va, nu avem prea mult timp.
Era o operatie foarte grea. Pacientul avea mult prea multe amintiri, nu trebuia lasat sa moara fara a le salva pe toate.
Melodii pe care le-a memorat cu fiecare sunet, cu fiecare vers, cu fiecare respiratie, carti pe care le cunostea cuvant cu cuvant, virgula cu virgula, punct cu punct, fotografii pe care le memorase cu fiecare centimentru, cu fiecare milimetru, filme cu bugete imense care realizau legaturi de efecte speciale si de momente pline de tensiune si adrenalina, filme cu bugete foarte mici care conturau povesti, cu atentie la fiecare detaliu, sau filme din viata celor care l-au intalnit pe pacient.
Aveau emotii, deoarece nu stiau cu ce se confruntau. Putea fi o tumoare pe creier, un chist la inima, putea fi orice. Nu stiau daca va supravietui.
Clipele grele treceau, toti asteptau un semnal. Un simplu gest si ar fi inceput.
Linistea a fost intrerupta de un simplu ”Sa incepem.” spus cu foarte mult calm, un „Sa incepem.” calculat si spus cu precizia de care aveau nevoie.
Au facut prima incizie si au descoperit prima problema: sute de mii de spori de Prafus Colbus, o ciuperca datorita careia pierdusera multi pacienti. Era prima provocare. Era nevoie de precizie pentru a indeparta sporii fara a atinge organele interne.
Poate ca au trecut doar trei minute, poate trei ore, insa au trecut de prima provocare. Au inaintat pentru a gasi cauza principala a comei in care intrase.
Majoritatea organelor erau intr-o stare buna avand in vedere anii si virusii care le-au pus in pericol.
Si atunci au vazut problema. Inima si sistemul respirator cedasera. Era o situatie critica, era nevoie de rapiditate.
Si-au amintit atunci de un spital care realiza transplanturi.

Laptop Garage

Au sunat imediat la Laptopgarage, nu puteau pierde nici macar o secunda. Laptopul avea urgenta nevoie de o inima si de un alt sistem respirator.
Au gasit zeci de inimi si sute de sisteme respiratorii. Aveau emotii ca nu vor gasi un donator compatibil printre zecile de rase: Acer, Asus, Dell, HP etc. insa au avut noroc. Vedeau tastaturi, memorie RAM si le era frica de situatia inexistentei unei inimi, insa un donator compatibil ii astepta. Exista o inima pentru el.
In doar 24 de ore, pacientul lor intra in ultima operatie. Erau pregatiti si au operat cu mult calm. L-au salvat.
In acea neagra zi de vineri, au avut norocul de a descoperi Laptopgarage si oferta lor de Black Friday.

Devino fan-ul paginii de Facebook Laptop Garage pentru a beneficia de super oferte! Poate vei reusi sa salvezi si tu un pacient si amintirile sale.
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s