Davo Pro

Fiecare incearca sa isi decoreze casa dupa bunul plac. Fie ca e vorba de ghivece, de mobilier, de culoarea peretilor, de asezarea lucrurilor in casa, fiecare lucru este pus cu un scop.
Vrem ca in casa noastra sa existe un dormitor cu un pat mare din care sa nu mai vrem sa ne ridicam dimineata, un nor pe care nu ne mai simtim corpul, un televizor care sa completeze relaxarea cu seriale, filme, documentare. Inventarul unui dormitor este completat de o fereastra cat mai mari care sa permita soarelui sa intre in fiecare dimineata, o fereastra langa care sa se afle multe flori in ghivece cu niste perdele care sa dea voie soarelui sa lumineze camera sau sa il blocheze atunci cand vrem sa ne odihnim.
Vrem ca in casa noastra sa existe o sufragierie in care sa iasa in evidenta o canapea mare si confortabila, completata de doua fotolii si de un televizor. Pentru ca visele noastre sunt niste povesti care ne fac mereu sa continuam, mai retrasa, intr-un colt se afla o mica biblioteca, cateva carti necitite pentru care cauti timp.
Fiecare camera este rezultatul adunarii fiecarui lucru care ne-a impresionat, rezultatul fiecarei zile, fiecarei ore, fiecarui minut, fiecarei secunde traite.
O gradina micuta completeaza casa de vis. Cateva flori care cresc timide, punand o pata de culoare pe zilel negre, o fantana arteziana, o bancuta, un gratar de gradina, o statuie pentru exterior si cateva decoratiuni, toate aceste mici detalii ne fac bucuria de a trai mai mare.
Deoarece fiecare vrea o casa care sa fie a lui in totalitate, cu fiecare obiect, cei de la Davo Pro comercializeaza amenajari interioare de tip „do it yourself” si alte produse, cum ar fi profil de trecere la nivel.

Davo Pro Company SRL este o societate cu capital privat, infiintata in anul 2003. In ultimii ani, activitatea firmei s-a axat pe importul si comercializarea de produse pentru decoratiuni si amenajari interioare de tip „do it yourself” cum ar fi:

  • Folii autocolante – Gekkofix, d-c-fix si Alkor (imitatii de lemn, marmura, vitralii, etc)
  • Covorase antiderapante pentru baie si protectii pentru cada si dus- Friedola
  • Stickere – d-c-fix Spirit, Gekkofix
  • Fata de masa ( musama ) – d-c-fix Table, Gekkofix
  • Treceri intre pardoseli  –  Ersin
  • Baghete decorative din polistiren – Decosa
  • Plafon fals din polistiren – Decosa
  • Adezivi pentru polistiren – Decosa
  • Usi armonice din PVC
  • Galerii, rolete  –  Mardom

Davo Pro este un ajutor care sa ne arate ca putem si noi sa facem lucruri din casa noastra. Pe langa faptul ca asa casa va avea o parte din lucrurile care ne-au impresionat si pe care am dorit sa le combinam pentru a rezulta o parte din viata noastra, satisfactia va si mai mare avand in vedere ca acel lucru este munca noastra.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s