ClinicBouquet

-Care este bilantul bataliei pana acum? Pana unde au avansat?

-Bilantul nu inclina in favoarea noastra. Pierdem mii de leucocite in fiecare zi, sistemul imunitar este la limita. Transeele sunt bombardate constant de virus, ne obliga sa ne retragem tot mai mult.

-Cum s-a ajuns la situatia asta? Acum cateva zile totul mergea perfect, organismul era mai puternic decat am sperat, nu a existat niciun semn ca ne vom confrunta cu o criza atat de mare.

-Probabil ca persoana in corpul careia ne aflam nu a fost atenta la sanatate. Totul a inceput cu copilaria sa, daca am inteles bine. Era inca de atunci asaltat de stres si griji pentru viitor. Scoala, liceul si facultatea i-au adus mai multe griji si mai mult stres si au inceput sa ii afecteze sanatatea. Sarea peste mese, nu mai facea miscare, dormea prea putin,adormind tarziu si trezindu-se devreme. Toate astea s-au amplificat si s-au unit in momentul in care a ajuns sa aiba un loc de munca si o familie. Sistemul sau imunitar parea sanatos, insa in nucleu era slabit, iar acest lucru a avut consecinte devastatoare. Un simplu virus si-a gasit un loc de joaca, iar noi suntem jucariile lui si viseaza la ceva mai mare.

La inceput, nu ne-am dat seama ce se intampla. Se pare ca a reusit sa ne pacaleasca si ne-a derutat aratand ca noi. Totul parea normal, apoi haosul s-a instalat. Am observat cum leucocite incep sa atace organele si insusi sistemul imunitar si am inceput sa suspectam ca ceva nu e bine. La inceput, erau 2-3 si am crezut ca e o problema care se va rezolva repede, dar cazurile se inmulteau si am ajuns la cateva sute, apoi cateva mii. La prima vedere, o intreaga „productie” o luase razna, iar asta putea fi fatal daca problema urma sa mai afecteze inca o „productie”. Atunci ne-am uitat mai atent si am inteles. Era un virus care reusise sa ne pacaleasca, speram sa nu fie prea tarziu. In acel moment am inceput razboiul. Pana acum, este un razboi de rezistenta. Pierdem multe trupe, virusul pierde mai multe trupe, dar toate eforturile noastre de a castiga sunt in zadar, deoarece virusul se multiplica mult prea repede, depasind incercarile noastre de inrolare fortata.

-Avem vreo speranta?

-Pana acum, el nu a observat nimic, deoarece reusim sa ii tinem departe de sistemul imunitar si de organe, dar nu stiu cat vom mai rezista. Sper sa incerce sa isi intareasca sanatatea inainte de a-si da seama ca ceva nu e bine.

Celulele fotosensibile ne-au dat totusi o veste buna despre un posibil aliat. De el depinde soarta razboiului si pot aparea doua situatii.

-Ce trebuie sa facem in cazul primei situatii?

-Probabil am avea nevoie de un buchet de 20 de flori.

-Stai, 20 e numar par, numarul par de flori nu se duce la …

-Ba da.

-Si a doua?

-A doua implica tot un buchet. Celulele fotosensibile ne-au spus ca, acum cateva zile, el a dat din intamplare peste un posibil aliat pe internet- ClinicBouquet, un buchet de clinici. Ele sunt grupate pe categorii in functie de specialitate, de tara si de orasul in care se afla. Sa speram ca o clinica din acest buchet va avea un miros destul de puternic pentru a trece prin intreg organismul pentru a slabi virusul. Putem spera la o ofensiva care sa ne aduca victoria. Este simplu, este rapid si este singura noastra sansa.

ClinicBouquet

-Si esti sigur ca cei de la ClinicBouquet ne pot ajuta?

-Vom incerca sa transportam prin sange informatia asta la creier si sa speram ca va merge. Daca nu, doar o coincidenta fericita ne mai poate salva.

-In cazul asta, ClinicBouquet sau nimic. Continuati lupta, nu ne vom preda. Speranta moare ultima.

ClinicBouquet

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s