Sanatatea

Sanatatea este cel mai de pret bun al nostru, insa de multe ori nu dam doi bani pe ea. Sanatatea este jumatatea care ne completeaza viata pentru a ajunge un intreg ce se bucura de fiecare secunda, de fiecare minut, de fiecare ora, de fiecare zi, de fiecare saptamana, de fiecare an, de fiecare deceniu. Santatea este forta ce ne ajuta sa punem in functiune cea mai admirabila masinarie, corpul uman. Asa cum glanda pineala este centrul piramidei circumscrise capului nostru, santatea este centrul piramidei vietii noastre, este centrul puterii noastre de a urca spre varful acestei piramide.

Te trezesti, mananci, muncesti, te intorci acasa, te relaxezi, dormi. Acesta ajunge tiparul unei zile, insa unde e santatatea? Deoarece in societatea noastra timpul ne este ocupat cu astfel de tipare, uitam sa dam atentie sanatatii. Mesele care se plimba prin programul nostru, stresul cauzat de munca si alti factori ne afecteaza santatatea, insa de multe ori ne dam seama prea tarziu sau nu ne dam seama.

Desi este universala, sanatatea ne trateaza diferit, in functie de viata noastra. Daca stresul, oboseala si o alimentatie care alearga pe langa noi de noi ne asediaza cetatea fiintei, sanatatea va fi sensibila cu noi, atragandu-ne atentia usor asupra problemelor care se ridica drept flamuri ale armatei adverse, insa uneori este mai stricta, ne tine pregatiti, ne aminteste ca nimic nu ne poate dobori, ne impulsioneaza sa continuam, sa reusim, sa evoluam, sa ne atingem scopul.

Alocam timp mancatului, deoarece, oricat de mult incercam sa ne ferim de asta, depindem de hrana, si viata noastra si activitatile pe care le desfasuram, alocam timp somnului, deoarece oboseala ne face sa irosim timp de multe ori, alocam timp relaxarii, deoarece aceasta ne tine departe de o viata anosta in care urmam o lista impusa de societate, alocam timp pentru diferite activitati, insa timpul este o moneda cu un pret foarte mare, o moneda care nu sta prea des pe liniile imprimeriilor existentei, fiind disponibil pentru fiecare intr-o cantitate de 24 de ore, iar rezultatul adunarii sumelor alocate activitatilor arata ca nu mai avem timp si pentru sanatate.

Sanatatea nu are un pret stabilit, lucru aratat de evolutia medicinei, insa uneori trebuie sa ii oferim o recompensa care sa o ambitioneze sa caute tot mai multe obiceiuri salbatice pe care sa le aduca in fata justitiei noastre.

Pentru a-i arata aprecierea noastea, ii putem oferii sanatatii un Bouquet de flori, insa florile sunt speciale. Bouquetul nostru are drept flori clinici. Aici nu vorbim de floti de vara, de toamna, de primavara, ci de clinici de nutritie, de chirurgie si multe altele. Fiecare raspandeste un miros care ne apara de boli, un mecanism de aprare rezultat in urma evolutieil iar in fiecare floare, mai multi doctori extrag problemele pentru a le transforma in sanatate.

ClinicBouquet

ClinicBouquet

Parfumul care tine departe problemele de sanatate, campia plina de clinici de pe are putem culege un bouquet care sa ne ajute si rapiditatea cu care acestea ne ofera polenul lor pentru a obtine sanatate din boala sunt doar trei motive pentru care ClinicBouquet este alegerea perfecta pentru a-ti gasi o clinica.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s