Allview A5 DUO

Allview A5 Duo

Allview A5 Duo

Allview este o companie românească înfiinţată în 2002 care are ca obiectiv principal de activitate producţia şi distribuţia de telefoane mobile Dual SIM, tablete, notebook-uri şi diverse produse electronice. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapidă în România, datorită serviciilor şi facilităţilor ataşate produselor. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm accesaţi site-ul companiei la adresa http://www.allview.ro.  

Asa cum fiecare sef de stat isi are succesorul, si telefoanele Allview au un succesor. Dupa P5 Quad a venit P6 Quad, iar dupa P5 mini a venit Allview A5 Duo.

Producatorul s-a impus pe piata smartphone-urilor dual-sim cu o oferta interesanta, incercand sa acopere fiecare segment al pietei. Daca P6 Quad ar trebui sa fie modelul lor high-end, iar P5 Quad un mid-range, A5 Duo vine la granita dintre low cost si mid-range cu un pret de 549 lei. Ce primesti pentru 549 de lei? Un telefon cu un ecran de 4” cu rezolutia de 480×800 pixeli cu doua „inimi” ale procesorului tactat la 1,2 Ghz, nucleele fiind Cortex-A7, completandu-se cu un GPU Mali 400 pentru a ajuta rularea jocurilor. 512 MB RAM, un spatiu de stocare de 4 GB(1,5 GB disponibili) care poate fi extins cu un card microSD de pana la 32 GB, un amplificator Yamaha pentru partea de sunet, o camera principala de 3,2 megapixeli care promite sa filmeze 720p, o camera frontala de 0,3 megapixeli, blitul, Bluetooth 4.0, WiFi 802.11 b/g/n, o baterie de 1700 mAh ce promite pana la 600 de minute de convorbire in modul 2G si 480 de minute in 3G si suportul dual sim completeaza specificatiile noului telefon sub brandul Allview.

Acesta cantareste 137,7g, avand dimensiunile 64,4*126*11,5 mm, iar pachetul in care vine include manualul de utilizare, certificatul de garantie, alimentatorul, cablul de date USB, o pereche de casti, folia de  protectie si telefonul in sine. Indulceste oferta cu un Android 4.2.2 Jelly Bean, cea mai noua versiune de Android disponibila telefoanelor care nu sunt din linia Nexus/Google Play Edition.

Pretul si functia dual sim fac din Allview A5 Duo un succesor pregatit sa mosteneasca si vanzarile telefonului P5 Mini, oferind destul de multe in comparatie cu telefoanele Sony, HTC, Samsung in acest segment de pret.

Allview A5 Duo

Allview A5 Duo

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s