Marturii de nunta

Nunta este un eveniment important pentru un cuplu, lucru care aduce emotiile legate de desfasurarea nuntii. Ei trebuie sa se asigure ca mancarea si bautura vor fi pe placul invitatilor, ca muzica ii va aduce pe  toti pe ringul de dans, ca vor face o impresie buna si tot asa.  Acele ore magice sunt pregatite cu multe luni inainte. Cei doi trebuie sa stabileasca data,locatia si tot ceea ce tine de desfasurare, sa isi aleaga imbracamintea, sa invete sa danseze in caz ca nu stiu pentru a-si aminti cu drag de rezultatul muncii lor, insa invitatii vor decide pentru ei daca a fost o nunta reusita sau nu.

Nunta incepe cu invitatiile de nunta si cu marturiile de nunta. Despre invitatiile de nunta stie toata lumea, insa ce sunt marturiile de nunta? Marturiile de nunta reprezinta o amintire foarte frumoasa pe care o lasati invitatilor si totodata este un mod de multumire pentru ca va sunt alaturi in poate cea mai frumoasa zi din viata voastra.

Daca vei cauta in memoria ta „marturii nunta” si „cutiuta marturii nunta„, vei gasi amintiri placute. Descoperind marturiile de la o nunta care a avut loc in urma cu cativa ani sau chiar una ratacita de la nunta ta, iti vei amintii de toti prietenii si toate rudele cu care ai ras, de momentele care te-au impresionat sau de care ai aflat mai tarziu de la alti invitati care au fost mai atenti decat tine, iti vei aminti de magia momentului.

Desi marturiile de nunta isi au originea in secolul 16, fiind oferite de aristocratia europeana sub forma unor bomboniere de dimensiuni mici, din cristal, portelan sau metale pretioase in care se aflau cuburi de zahar, deoarece zaharul era foarte scump.

1447__ 1418__

In zilele noastre, marturiile de nunta pot lua orice forma, de la torturi de nunta pana la porumbei, insa pastreaza aceeasi semnificatie, oferind putin din bucuria pe care cei doi ar simti-o daca tu ai participa la o zi atat de importanta pentru ei.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s