Frumusete si relaxare pentru trup si suflet

Intalnim de multe ori saloane de infrumusetare. In filme, acestea apar in momentul in care personajul principal, o femeie care munceste mult, are nevoie de o activitate care sa o ajute sa se simta bine in corpul sau. Apare ca rezultat al sfaturilor unei cunostinte care ii aminteste ca trebuie sa se gandeasca si la propria sa, deoarece dupa munca si stres, relaxarea corpului si linistea aduc si relaxarea sufleteascsa.
Viata bate filmul, insa fiecare cauta un mod de a se relaxa. Un salon de infrumusetare apartine intersectiei lumii reale cu lumea filmului. Salonul Beautyferia poate parea o picatura de relaxare intr-o mare a stresului, insa este o picatura unica, o picatura care este trup si suflet pentru frumusete si relaxare.
Intr-o ecuatie in care adunam stresul si oboseala care se acumuleaza si trebuie sa obtinem relaxare, solutia este reprezentata de tratamente corporale de infrumusetare de la Beautyferia.
Numele „Beautyferia” a aparut ca un joc de cuvinte, din imbinarea intre „frumusete” si „feerie -poveste”. In acelasi spirit cu numele, centrul Art & Medical Spa Beautyferia doreste sa fie o oaza de relaxare fizica, emotionala si mentala, in care sa va sporiti frumusetea prin terapii si produse inovatoare, sa ascultati o muzica odihnitoare, sa respirati arome exotice si sa fiti rasfatati cu atingerea magica a specialistilor nostri.
La prima vedere, salonul ar parea o simpla cladire care trebuie sa te ajute sa te simti bine in corpul tau, insa decorul de la Beautyferia imbina angajatii care isi fac munca cu placere cu o galerie de arta cu picturi si bijuterii unicat, precum si o colectie de carti -sursa de inspiratie si intelepciune pentru partea spirituala.
Pentru a te atrage catre relaxarea trupului si a sufletului, cei de la Beautyferia ofera diferite reduceri la sedinte, deci banii nu mai pot fi considerati un obstacol in calea fericirii tale.
Beautyferia, o poveste a frumusetii.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s