Fotograf de nunta Bucuresti

Despre nunta nu sunt multe de spus, deoarece realizam vag ce este o nunta destul de repede. Parintii nostri trebuie sa mearga la rude sau la prieteni, fie pentru a fi alaturi de ei, fie pentru sa nu strica relatiile dintre cele doua parti.
Pentru multi, nunta are loc cu cateva luni inainte de data stabilita, deoarece aici incepe adevarata magie. Din dorinta de a evolua, incercam sa facem totul perfect sau cel putin foarte bine, deci asteptarile sunt foarte mari. Alegerea locatiei si stabilirea decorului si muzicii sunt lucruri mult mai lungi in durata decat in cuvinte, fiind primele lucruri pe care invitatii si le vor aminti despre acest moment magic. Continuarea va cuprinde mancarea si bauturile, care trebuie sa fie la nivelul asteptarilor tale.
In mintea fiecaruia, nunta care urmeaza va fi perfecta. Invitatii se asteapta sa manance dupa ce i-au felicitat pe cei doi, sa bea dupa si in timp ce se intalnesc cu prieteni cu care nu au mai vobit de ani buni sau cu rude pe care le viziteaza de sarbatori si sa danseze pentru a completa momentul. In mintea celor doi, situatia este cu totul alta. Ei trebuie sa fie atenti la reactia fiecarui nou-venit la decor pentru a evalua descrierea pe care el o va face altora, sa fie atenti la ceea ce spun pentru a parea cat mai calmi. Ei trebuie sa fie in centrul atentiei pentru a fi atenti la rezultatul muncii desfasurate in ultimele luni.
Pentru ca ei vor fi primii care danseaza, se pregatesc din timp pentru eveniment. In mintea lor, acesta este cel mai important moment. Daca in timp ce discutau erau vazuti de persoanele cu care vorbeau si de inca 2-3 invitati care ii mai admira inca o clipa, dansul va fi urmarit de toata lumea, deci nu trebuie sa existe greseli.
Rezultatul final nu l-ar cunoaste in totalitate daca nu ar exista fotografii si filmari. Expresia „fotograf nunta” ii va face sa se gandeasca la momentul imortalizat, ei uitandu-se cu atentie peste ani si razand de emotiile lor sau de alte lucruri pe care nu le-au observat.
Fiecare are o expresie care ii va declansa amintirile despre nunta. La auzul expresiei „fotograf nunta Bucuresti„, bucurestenii isi vor aminti de orele petrecute pentru a invata sa danseze, la zilele petrecute pentru gasirea locatiei perfecte, insa isi vor aminti ca totul a meritat, de la bani pana la timp.
Nunta este un eveniment care clar iti ramane in memorie, fie prin emotiile pe care le-ai avut, fie prin rasetele declansate de lucrurile pe care grijile ti le-au ascuns in acele ore minunate, fie prin ceea ce a semnificat pentru tine.
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s