City break in Amsterdam

Olanda. Tara Lalelelor, o tara cunoscuta pentru toleranta sociala. Amsterdam, capitala Tarilor de Jos, promite sa ofere un city break interesant pentru cei care au timpul si banii.
Nationala de fotbal a Olandei, ”portocala mecanica”, a fost infranta de nationala Romaniei o singura data, fotbalul reprezentand un motiv de competitie. Cei care se vor aventura pe terenul orasului Amsterdam nu vor fugi, ci se vor plimba linistiti ”de la o poarta la alta”, nu vor incerca sa marcheze goluri, ci vor incerca sa viziteze cat mai multe locuri. Aici nu exista offside, deoarece turistul va dribla cu amintirile cu care va ramane in aplauzele prietenilor care vor sa viziteze Amsterdamul macar cu gandul. Reprizele devin zilele pe care le vei petrece relaxandu-te, iar pentru acest meci jucat in deplasare te-au pregatit prietenii care te-au incurajat sa mergi si antrenorii tai de la agentiile de turism care v-au spus ca miza este mare in aceasta partida, doar se disputa trofeul amintirilor care trebuie sa straluceasca in memoria ta pentru multi ani.
Cei de la Cocktail Holidays  iti ofera un rezultat de luat in calcul la cautarea „city break Amsterdam” incepand de la 347 de euro la Hotelul Holiday Inn Amsterdam de 4 stele.
Majoritatea hotelurilor sunt de 4 stele si se afla in centrul orasului, deci privelistea ar trebui sa va ofere imaginea unei capitale europene care imbina noul cu vechiul, fiind o parte din istoria tarii care s-a modernizat. O cautare pe Google „city break Olanda, Amsterdam” te-ar putea trimite intr-o experienta pe care nu o vei uita.
Romania este o tara frumoasa, insa un city break in Amsterdam va arata un alt stil de viata deoarece intre romani si olandezi exista diferente destul de mari in istorie, existand si acum diferente care pleaca de la religie si se termina cu viata de zi cu zi.
Poate ca Amsterdam nu este o capitala care apare mult la televizor, insa este o capitala care clar se va adresa tinerilor, dar si celor care vor sa vada si tari care nu au „interactionat” cu tara noastra.
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s