Biletele de avion nu mai sunt o dificultate pentru calatorii

Omul a calatorit mereu. Incepand cu primii oameni care au plecat din Africa catre necunoscut, lucru care are ca rezultat omenirea si raspandirea acesteia pe uscat, continuand cu triburile nomade care erau nevoite sa se mute mereu pentru supravietuire, cu spaniolii care s-au aventurat pentru a descoperi un drum mai scurt catre India, avand ca rezultat deacoperirea Lumii Noi, oamenii au calatorit mereu. Pentru a intelege mai bine cum a aparut planeta noastra, din dorinta de glorie si din alte motive, oamenii au incercat sa ajunga in cele mai indepartate colturi ale lumii.

Desi distantele dintre doua orase,tari,continente nu se poate modifica, omul a incercat sa modifice timpul necesar parcurgerii acestor distante. Cu timpul, animalele au fost inlocuite de masini. Carele de lupta au fost inlocuite de tancuri si masini blindate, carutele au fost inlocuite de automobile, automobilele au inceput sa primeasca in tabara lor trenuri si avioane.

Daca spaniolii erau nevoiti sa stea pe mare saptamani intregi pentru a transporta aurul si celelalte obiecte catre vistieria imperiului, imbunatatirea navelor a dus la scurtarea timpului, insa nu era destul. Aici au intervenit avioanele.

Omul a dorit mereu sa cucereasca vazduhul, iar avioanele i-au indeplinit dorinta, oferindu-i un timp cu mult mai redus decat in cazul navelor. Daca primele nave se bazau pe suflul vantului si pe oameni care sa vasleasca in absenta primei posibilitati, urmatoarele nave au facut pasul catre motoare cu aburi, insa tot era necesara existenta unui capitan si a unor oameni care sa alimenteze motorul. Avionul a fost o solutie mai convenabila: pentru ca acesta sa zboare, are nevoie doar de doi piloti, combustibilul fiind mereu in rezervor, ajungand in motor fara interventia omului.

Fie ca dorea sa descopere peisajele oferite de alte forme de relief, fie ca dorea sa descopere cultura altor popoare, fie ca era nevoit sa ajunga in anumite locuri datorita slujbei, avionul a fost ajutorul omului. O calatorie impune multe: timpul necesar efectuarii acesteia, banii necesari. Acestea trebuie apoi transformate in bagajul de care nu te poti desparti si in biletul de avion. Cel din urma nu mai este o problema acum, deoarece tehnologia si-a ales un moment oportun sa intervina.

Pentru a cheltui o suma cat mai mica de bani, multe persoane se orienteaza catre zboruri low cost de la diferite companii precum Tarom Romania. Biletul de avion nu mai este o problema pentru a face calatoria posibila. Intri pe internet, cauti zborul tau si mai inaintezi un pas catre calatoria mult visata.

Deoarece competitia inseamna evolutie, exista multe site-uri specializate in vanzarea de bilete de avion, unul dintre ele fiind BileteAvion, informatiile de pe site vorbind cel mai bine despre serviciile ofeirte:

Agentia Terminal 1 Travel  este infiintata in anul 2005, de atunci bucurandu-se de o crestere rapida, ajungand pe primul loc in vanzarea biletelor pe internet prin intermediul site-ului www.BileteAvion.ro.
Agentia este membra ANAT si agent acreditat IATA . 

 

Echipa de management si staff-ul Terminal 1 Travel aspira catre o continua crestere a standardelor inalte pe care le-am fixat pentru noi insine astfel incat sa putem oferi niveluri de servicii incomparabile clientilor nostri.

Atat personalul cat si managementul participa cu regularitate la cursuri de specializare in domeniul turistic organizate de cele mai importante institutii din tara si strainatate (ANAT, IATA, Camera de Comert a Municipiului Bucuresti)  pentru a depasi in permanenta nivelul asteptarilor clientilor sai.

Astfel, top managementul agentiei este certificat de catre HOTQUA/CERTQUA-Germania ca manager al calitatii in conformitate cu ISO 9001:2000 (management al calitatii in domeniul prestarii serviciilor pentru turism);
Toti angajatii firmei au studii de specialitate in turism si au absolvit cu succes cursurile Amadeus, ANAT, IATA.

Daca urmeaza sa faci o calatorie si inca nu ai cumparat un bilet, BileteAvion poate fi o optiune de luat in calcul.

Acesta este un advertorial, recomandarile fiind facute pe baza informatiilor de pe site, si trebuie inteles ca atare.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s