NFL Pro 2013

Tehnologia a evoluat foarte mult. Daca la inceput PC-ul a fost considerat singura posibilitate de a petrece timpul cu ajutorul unor jocuri de actiune, sport sau alte genuri, consolele si laptopul au venit si au facut un pas in fata spre zilele noastre.

Smartphone-ul venea ca o alternativa la aparatul de fotografiat, laptopul si mp3-playerul pe care nu mai trebuia sa le ai mereu la indemana, insa multi ar fi dorit un ecran mai mare care sa le ofere o experienta asemanatoare cu cea oferita de laptop si PC. Asa a aparut si tableta si, in acest context, ecosisteme precum Android, iOS si WP au devenit surse nelimitate de jocuri.

Vrei sa te joci afara, dar afara ploua. Ce faci? Ori iti gasesti alta ocupatie, ori incerci sa te joci acelasi joc, dar in alt mod. Asa au aparut jocurile sportive de pe platformele mobile.

Deoarece rugby-ul este un sport popular, mai ales in SUA, era clar ca va veni si un joc care sa compenseze clipele in care fanii sportului nu puteau vedea un meci. Super Bowl este cel mai mare eveniment sportiv al americanilor, deci si jocul trebuie sa fie la fel de „mare”.

Aici intervin EA Sports si GAMELOFT. Deoarece a doua companie ofera o alternativa gratuita rugby-ului, NFL Pro 2013 este un joc care te poate impresiona prin grafica. Nu conteaza ca esti fan al acestui sport dur sau doar vrei sa treci peste plictiseala, NFL Pro 2013 surprinde aceeasi adrenalina a sportului.

Ca la alte jocuri sportive, tu trebuie sa te ocupi de o echipa. Esti manager atunci cand trebuie sa achizitionezi noi jucatori sau sa ii imbunatatesti pe cei deja titulari sau jucator in timpul meciurilor. Scheme, suturi, prinderi, pase, toate pentru a auzi „TOUCHDOWN”. In acea clipa, tot efortul tau de a coordona o echipa de pixeli merita pentru ca te distrezi. Imaginile de mai completeaza cuvintele mele.

NFL Pro 2013

NFL Pro 2013

Screenshot_2013-07-22-17-20-22 Screenshot_2013-07-22-17-20-56 Screenshot_2013-07-22-17-21-59 Screenshot_2013-07-22-17-29-15

Desi fanii pot fi considerati niste pixeli foarte colorati, cei de la Gameloft au pus accent pe experienta oferita si pe conturarea jucatorilor, care este reusita pentru un joc. NFL Pro 2013 are peste 1.000.000 de descarcari, deci a fost apreciat de utilizatorii de Android.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s