Inteligenta, nu aspect!

Toata lumea a auzit de Atlantida. Este un taram care se presupune ca s-a scufundat in Oceanul Atlantic. Despre ea stim ca locuitorii erau foarte avansati tehnologic, Edgar Cayce spune ca locuitorii erau serviti de niste semi-roboti, acestia fiind atat de avansati incat isi puteau ajuta stapanii indiferent de problema. Acesti roboti ajunsesera sa semene foarte mult cu oamenii si se imparteau in doua tabere, fiind de partea binelui sau a raului, lupta acestora ducand la disparitia continentului.

Se pare ca locuitorii Atlantidei foloseau energia gazelor, energia cristalelor si energia aburului, aceste tipuri de energie fiind valabile si il zilele noastre.

In urma confruntarii dintre robotii buni si cei rai, mai multe cataclisme au spart insula in mai multe insule mici. Se intampla in urma cu 50000 de ani si era doar inceputul declinului unei civilizatii impresionante. Dupa alti 20000 s-au mai scufundat doua insule, iar dupa 10000 Atlantida devenise istorie.

___________________________________________________________

Oare ce a cladit Atlantida? Trebuie sa ne gandim ca,daca nu ar fi disparut, Atlantida ne-ar fi oferit informatii care ar fi propulsat omenirea. Cunostintele acestora erau extraordinare deoarece amintesc de ceea ce folosim in societatea noastra. Atlantida poate fi considerata drept model al societatii noastre deoarece si noi tintim la o viata in care sa fim ajutati, progresul tehnologic fiind unul foarte mare.

„Brains, not Looks” este un grup care se adreseaza celor care vad ca societatea noastra nu este cladita cu ajutorul aparentelor, ci cu ajutorul cunostintelor. Se adreseaza persoanelor care doresc sa fie judecate in functie de ceea ce gandesc, nu in functie de cum arata. Nu conteaza aspectul, conteaza cunostintele si cum le folosesti.

Eu prin competenta ies in evidenta

Eu prin competenta ies in evidenta!

___________________________________________________________

Oare parintii fondatori s-au gandit cum vor arata in ochii oamenilor din punct de vedere fizic? S-au gandit ca poate trebuie sa isi schimbe aspectul pentru a impresiona? Nu. Ei au luptat pentru libertate, munca lor fiind vizibila astazi prin intermediul Statelor Unite ale Americii, una dintre cele mai mari puteri ale lumii.

Cunostintele i-au ajutat sa progreseze. Desi au aparut in 1776, au avut un progres extraordinar. Datorita inventiilor lor avem becul, avem motorul pe baza de ardere de combustibil fosil, avem un model de constitutie care a permis oamenilor sa aiba libertate.

Nu aspectul a cladit unul dintre cele mai importante nume ale lumii, ci inteligenta, curajul. Brains, not Looks promoveaza intelectul, nu aspectul. Se adreseaza celor care vor sa ramana cunoscuti prin faptele lor, nu prin aparente.

___________________________________________________________

Am vorbit doar despre trecut, insa cunostintele sunt viitorul. Fara ele, societatea noastra ar disparea. Cunostintele tin totul sub control, nu aspectul. Fara informatie, noi am ramane in intuneric. Noi cautam in viata lumina cunoasterii.

Brains, not Looks!

Brains, not Looks!

Brains, not Looks se adreseaza celor care s-au saturat sa fie judecati dupa cum arata, sa fie angajati sau nu daca impresioneaza prin aspect. Se adreseaza oamenilor care vor sa arate ce stiu, nu sa arate bine in ochii angajatorului.

Judecati dupa inteligenta, nu dupa aspect. „Aparentele insala!”, „Nu judeca o carte dupa coperta!”, „Esentele mari vin in sticlute mici!”. Aceste proverbe nu au fost facute fara rost. Ele sunt potrivite pentru initiativa Brains, not Looks care promoveaza exact aceste lucruri. Nu conteaza cum arati, conteaza cea ce poti face. Asa cum ar spune Florian Pittis,  „Nu conteaza cat de lung am parul, important e cat si cum gandesc.”

Nu judecati aparentele. Sustinteti promovarea intelectului, nu a aspectului. Inteligenta munceste, nu aspectul. In viata, nu conteaza cum arati, ci ceea ce vei face pentru a ramane cunoscut. Frumusetea este trecatoare, inteligenta ramane.

Eu cred in profesie. Altii in impresie!

Eu cred in profesie. Altii in impresie!

Reclame

2 gânduri despre &8222;Inteligenta, nu aspect!&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s