De ce economisim

Peste tot intalnim numai dorinte de economisire. Toti doresc sa puna bani de-o parte, sa reduca din cheltuielile inutile si tot asa. Toti dau sfaturi, multi le asculta sau incearca sa le asculte, dar care e scopul? De ce si pentru ce economisim?

Toti stim ca viata nu e mereu roz. Dumnezeu a avut la dispozitie o imensa paleta de culori, insa acestea cred ca au scapat de sub control si acum ne contureaza viata asa cum vor. Visam la o viata roz, sa ne relaxam intr-un loc retras, plin de iarba verde, sa admiram cerul albastru, un apus de soare care da nuante rosiatice peisajului sau sa ne bucuram de puritatea unei zapezi albe si pufoase. Acestea sunt doar visele noastre, purtatori de dorinte care se misca pe drumul vietii pentru a ajunge la acestea. Viata nu este, din nefericire, mereu o sursa de vise frumoase, uneori constatam ca are si nuante de gri care eclipseaza clipele frumoase, insa nu lasam sa pierdem esentialul vietii: bucuria.

Astfel de eclipse pot fi dificile pentru noi si din punct de vedere financiar. Sumele de bani puse de-o parte pot fi mici ajutoare care repara situatia delicata care are nevoie de mici casornicari care sa o faca sa mearga in functie de timpul ales de noi. Astfel, este nevoie de o precizie militara pentru a pune la punct aceste momente delicate.

Desi par asul din maneca, banii nu sunt doar pentru situatiile dificile. Ii economisim pentru mici lucruri care sa ne bucure. Fie ca vorbim de un film pe care vrem sa il cumparam pentru a rasplati producatorul sau pentru colectia noastra, fie ca e vorba de o vizita prin tara pentru a ne relaxa si pentru a descoperi ce frumoasa este Romania.

Am cam enumerat pentru ce si de ce. Nu conteaza pentru ce, de multe ori este un sentiment placut pentru anumite persoane sa stie ca au o siguranta. Nu stim niciodata ce se intampla, ne scriem destinul, insa acesta poate sa functioneze uneori contra noastra.

Multe persoane spera sa nu se intample asa ceva, insa nu strica sa le asteptam pregatiti. „Paza buna trece primejdia rea”, desi nu e cazul nostru. Trebuie sa ne pazim doar de tentatiile impuse de societate: lucruri mici, cu preturi mici, insa care sunt cumparate in exces.

Desi romanul se vrea econom si reuseste, sarbatorile scot ceea ce e mai bun din ei. Din buzunare ies bani, iar din magazine ies produse. Prea multe, dar ies. Probabil ca aceasta dorinta de a avea cat mai mult este nascuta dupa perioada comunista in care nu existau prea multe produse sau este,pur si simplu, instinct de supravietuire.

Toate aceste lucruri reprezinta economisirea noastra cea de toate zilele. In fiecare zi un banut, in fiecare an mai multi banuti, iar visul nostru se materializeaza. Aceste vise s-au materializat si in gama TET de la Arctic. Aceasta, desi nu promite reinventarea frigiderului, cuptorului si masinii de spalat rufe, aduce functii care ajuta la economisirea de apa, bani si timp.

Informatii despre functiile lor se gasesc aici . Economisind cu aceste electrocasnice putem deveni Consultanti in Electronomie. Fie ca dorim sa alegem mai bine pentru noi, fie ca ii ajutam pe cei dragi sau pe alti oameni, aceasta titulatura trebuie sa atraga bunatatea noastra.

In viata, visam sa economisim o jumatate de ora pentru a citi, o ora pentru a vedea un film sau pentru a alerga prin parc. Desi nu putem economisi o viata pentru a ne bucura de ea, putem incerca sa economisim timp cu ajutorul gamei TET. Nu ne va oferi ani intregi, dar o jumatate de ora de munca va fi preluata ca la fotbal de masina de spalat rufe. In timp ce ea spala haine, noi putem spala oboseala unei zile normale cu lucruri care ne plac, insa de care nu avem timp.

Economisiti lucruri mici si strangeti bani pentru a ajunge Consultanti in Electronomie .

Gama TET

Gama TET

Cu acest articol m-am alaturat campaniei “Consultant in Electronomie”. Poti castiga saptamanal, in luna iunie, electrocasnice din gama TET. Vino si tu pe www.consultantinelectronomie.ro.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s