Consultant in electronomie

    Avem geografie pentru a deveni mai oameni, pentru ca aceasta sa fie o punte intre noi si cunoastere. Dorim sa stim cat mai multe despre Pamant pentru a fi mai aproape de trecutul nostru. Geografii au rolul de a ne descrie trecutul si viitorul planetei noastre.
Avem anatomie pentru a invata cat de frumos este corpul uman, cea mai complexa masinarie. Ochiul uman a stat la baza aparatului de fotografiat,creierul uman a stat la baza calculatoarelor. Noi ne-am cladit civilizatia dupa corpul nostru.
Anatomia sta si la baza unui simbol al intelepciunii din Antichitate: glanda pineala. Considerand capul nostru o sfera inscrisa intr-o piramida, glanda pineala ar fi centrul acesteia. Intalnim glanda pineala ca o cale de acces catre o alta lume, fiins considerata al treilea ochi, ochiul mintii. Anatomia ne ofera doctorii. Ingeri in costume albe care salveaza vieti si care merita tot respectul din lume.
Avem biologie pentru a studia viata, avem ecologie pentru a invata cum sa protejam mediul si avem viata pentru a ne bucura de ea.
Speram la o ora de timp liber pentru a evada intr-o lume a cartilor unde totul este palpitant, economisim timp. Dorim o evadare intr-un loc in care nu exista grijile societatii noastre, o lume plina de imprevizibil, un univers paralel cu al nostru. Un univers conturat cu grija de scriitor pentru a hrani pofta cititorului.
    Speram la o suma mica de bani pentru o excursie cu cei dragi, pentru o carte pe care o asteptam asemeni unui copil in dimineata de Craciun sau pentru alte lucruri minore care ,totusi, ne infrumuseteaza viata. Bucuria sta in lucruri mici.
    Incercam sa gandim la rece, sa conservam clipele frumoase pentru a ne hrani sufletul cu ele. Desi ideea este metaforica, pentru asta avem frigiderele din gama TET. Acestea economisesc energie asemeni noua cand incercam sa vedem doar partea plina a paharului. „Cand s-a umplut paharul am invatat ca trebuie sa-l bei” DOC. Aceste vorbe trebuie sa fie modelul nostru in viata. Daca nu putem aplica acest lucru in intreaga viata, putem macar la frigiderele din gama TET cu care putem evita problemele obisnuite.
    Incercam sa ne tinem amintirile cat mai curate, nu lasam sa ni se spele mintea, ramanem noi la fel de curati. Astfel, masinile de spalat din gama TET ne ajuta sa spalam in doar 14 minute cantitati mici de articole din bumbac, amintirile noastre pot fi acele articole pe care le spalam zilnic cu bucuria adusa de cei din jurul nostru. Economisim energie, apa si timp spaland la 20 de grade Celsius, lucru pe care il facem in fiecare clipa deoarece incercam in fiecare clipa sa ne bucuram de viata, economisind clipe pentru noi.
    Incercam sa mentinem caldura clipelor frumoase in suflet pentru a ne putea incalzi in fata unei vieti tot mai reci. Cuptoarele din gama TET promit siguranta de care avem si noi nevoie, metaforic, in lupta cu viata. Acestea au functii speciale care faciliteaza prepararea delicateselor culinare, lucru de care avem si noi cand gatim salate de bucurie pentru suflet sau salate de momente frumoase pentru cei dragi.
    Asa cum fiecare stiinta isi are un specialist, fiecare poate fi un specialist in Electronomie. Fiecare poate incerca sa isi usureze munca zilnica. Pentru astfel de nevoi exista gama TET de la Arctic. Nu avem nevoie de facultati, decat de cea a vietii. Trebuie doar sa luam examenele la economisirea banilor si timpului si sa fim laureati la Premiul Fericirii oferite celor dragi. Fiecare poate fi un Specialist in Electronomie pentru cei dragi, trebuie doar sa incerce. In acest basm al vietii, gama TET va reprezenta un ajutor magic pentru eroul electronom.
Gama TET

Gama TET

Cu acest articol m-am alaturat campaniei “Consultant in Electronomie”. Poti castiga saptamanal, in luna iunie, electrocasnice din gama TET. Vino si tu pe www.consultantinelectronomie.ro.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s