Calitate

Omul a cautat din cele mai vechi calitatea. Poate este,metaforic vorbind, comoara ascunsa intr-o piramida a unui faraon necunoscut, aurul din cufarul unui pirat ce asteapta ingropat la doi metri sub pamant, continutul unui recipient din camera Istoriei Omenirii, ramanand acolo in asteptarea unui om ce este inarmat pana-n dinti cu curaj pentru a trece peste valorile societatii pentru a vedea adevaratul aur, adevaratele valori mai nobile decat platina.

Incercam mereu sa gasim calitatea. Punem putina in fiecare vorba pentru a o oferi mai departe, pentru a-i raspandi magia si a lasa o urma din noi in fiecare personalitate, in fiecare caracter prin caracterele textelor citite,recitite si recitate, prin incurajari rostite cu rost.

Punem calitate in fiecare lucru pe care il facem. Atunci cand muncim, incercam sa ne multumim intai pe noi pentru a primi niste calitate drept rasplata.

Calitatea este un cadou pe care il primim de ziua noastra, il primim in fiecare zi. Pentru ca fiecare zi este a noastra.

Calitatea poate fi considerata acel simt pierdut in timpul evolutiei cand hominizii si-au schimbat infatisarea si intreg organismul, insa nu este un simt pierdut in totalitate. In fiecare clipa se face simtit.

Ne hraneste vorbele pentru a le oferi puterea de a ne sprijinii, ne hraneste faptele pentru a fi in stare sa ne depasim limitele impuse de noi sau de altii. Ne hraneste chiar viata pentru a simti ca suntem Feti-Frumosi din basm: mereu vom invinge zmeul timpului si vom trai fericiti pana la adanci batraneti.

Este probabil elementul care printr-o reactie chimica ne neutralizeaza partile negative si ne completeaza pentru ca, simbolic, sa fim o sfera perfecta in care binele si raul sunt intr-o simbioza perfecta.

Calitatea este partea din inima noastra care curge prin venele relatiilor noastre si le da oxigen de Bunatate si ia gazele toxice pentru sufletele noastre pentru a le elimina.

In viata, noi suntem controlori ai calitatii. Incercam sa avem control asupra fiecarui element al existentei noastre.

Danone incearca, de asemenea, sa ofere calitate prin toate produsele sale. Incearca sa ofere romanilor un iaurt sanatos si reuseste. Teoretic, exista bacterii vii in iaurt, dar este normal deoarece si corpul nostru are nevoie de unele bacterii care ajuta la diferite procese.

Putem sa trecem la nivel metaforic sa vedem in iaurt si in toate produsele de pe piata munca si dragostea cu care facem totul in viata, dar inainte de toate sa vedem si calitatea.

Asa cum am spus, noi trebuie sa fim in viata controlori ai calitatii pentru a ne bucura de fiecare lucru. Pe piata calitatii, noi trebuie sa incercam sa vindem celor dragi cat mai multa pentru a primi in schimb bucurie si clipe frumoase si sa cumparam mereu tot mai multa pentru a realiza din nou schimbul. Sa avem cat mai multa pentru a ne plati avocati la Judecata de Apoi care sa ne reprezinte, insa daca avem destula calitate in suflet, putem sa pledam nevinovati in fata rautatii deoarece ne-am platit datoriile lumesti fata de cei ce ne-au oferit fericire.

In viata, ne ghidam calea vietii cu ajutorul calitatii faptelor noastre: daca punem prea putina calitate ne putem abate de la calea noastra. Danone nu se abate de la Drumul Laptelui , incercand sa ne ofere mici soferi de pe acest drum care sa isi continue calatoria catre noi, transmitandu-ne o parte din cei care i-au desavarsit: o clipa de fericire pentru un produs realizat cu grija, multa munca pentru a oferi calitatea care sa-i multumeasca.

Ca o concluzie, trebuie ca fiecare sa se puna in ipostaza unui controlor de calitate in fiecare clipa: fie ca trebuie sa ajutam pe cineva, fie ca trebuie sa oferim ceva fizic. Vorbesc in primul rand spiritual pentru ca,trecand peste orice metafora, ceea ce este material trece, dar cei dragi sunt mereu alaturi de noi.

Anunțuri

3 gânduri despre &8222;Calitate&8221;

  1. Pingback: Castigatori campanie #cumsefaceiaurtulDanone

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s