Transportator de puritate

Toata existenta noastra se bazeaza pe transport.

Transportam zilnic lucrurile bune catre cei dragi pentru a ne bucura altaturi de ei, asteptand sa primim drept „recompensa” un alt transport, dar de data asta din partea lor. Vrem sa umplem depozitul pentru a evalua marfa, desi aceasta este inestimabila.

Transportam tristetea intr-un sector separat al sufletului nostru pentru a o da uitarii. O punem in documente din arhiva razboiului dintre sentimentele noastre, documente ce probabil vor ramane prafuite si abandonate de noi pana la Judecata de Apoi cand le vom transforma in diamante sufletesti cu care ne vom plati intrarea in Rai.

Insusi corpul nostru este bazat pe transport. Transporta oxigenul cu ajutorul celulelor rosii prin intreg corpul, la fiecare celula. Transporta gazele toxice de la celule pentru a fi eliminate. Transporta impulsul electric prin intermediul mediatorului chimic din fanta sinaptica, realizand o conexiune ce eclipseaza retelele de telefonie ale omenirii. Corpul uman este cel mai complex transportator: in interior transporta hrana prin sistemul digestiv, oxigenul si dioxidul de carbon prin sistemul respirator, la exterior transporta sentimentele noastre prin intermediul muschilor fetei. Dar, inainte de toate, ne transporta sufletul pe drumul vietii. Este un transportator de puritate.

Transportul este legatura fizica dintre noi, apropriindu-ne sau departandu-ne unii de altii fizic, insa exista si transportul spiritual. Sunt vorbele pe care ni le spunem si pe care le pastram in baza de date a sufletului, un mare hard disk care nu poate fi cumparat sau vandut deoarece este conectat la procesorul inimii noastre, oferindu-ne frecvente de functionare prin care intram in contact direct cu sufletul nostru. Nu avem nevoie de placi video, transportul ne asigura legaturi neuronale, suntem masinarii complexe, dar ramanem mereu umani.

Danone pastreaza aceasta traditie a transportului prin Drumul Laptelui. Acesta nu transporta doar laptele catre fabricile Danone pentru obtinerea iaurturilor si produselor lactate, transporta munca oamenilor. Din nou transportul ce ne leaga.

Ne ofera o parte din daruirea unor oameni ce traiesc transportand si transporta traind. Ne ofera dragostea pe care o pun in munca lor. Noi o luam, aceasta trece prin sistemul sufletului si ajunge in compartimente temporare ce vor alimenta transportul catre cei dragi, temporare deoarece le umplem si le golim mereu pentru a atinge perfectiunea sentimentului, perfectiunea dragostei care a dus la formarea noastra de catre Dumnezeu. Intreaga noastra fiinta este o societate de consum care are ca materie prima sentimentele.

_____________________________________________________________

Laptele reprezinta un simbol al puritatii in literatura, copilul facand cunostinta cu el inca din clasele primare, auzind comparatia „zapada alba ca laptele”, zapada si culoarea alb fiind de asemenea  simboluri ale puritatii. Noi suntem substanta ce ne purifica existenta in Calea Lactee, Calea Laptelui. Putem considera ca prin vene ne curge laptele galaxiei, mici particule de praf stelar si magie ce ne-au format si salajdluiesc in celulele noastre albe, aparandu-ne si formand un sistem imunitar astral ce ne mentine intr-o legatura cu originea noastra. Un transport de informatie, informatie care nu se pierde, transportandu-se prin intreg universul si ramanand stocata in existenta.

_____________________________________________________________

Un mit din cartea Contele de Monte Cristo surpinde urmatorul lucru: un om consuma in fiecare zi otrava: la inceput un gram, a doua zi doua si tot asa, crescand. Ideea este una profunda(dupa parerea mea, am exemplificat mitul mai repede deoarece memoria nu ma ajuta cu o reporoducere instanta-probabil ca transportul intarzie datorita traficului sinaptic intens), si anume ca noi, experimentand diferite sentimente, diferite trairi, ajungem sa le acceptam, devenim imuni.

Laptele nu este o otrava in cazul nostru. Daca exista alte mituri conform carora exista substante nocive in iaurt, ne putem baza pe organismul nostru care va adapta aceste substante. Daca nu, din fericire, nu vor avea cum sa afecteze un organism bolnav de Stres si Griji. Sau poate din nefericire pentru ca nu cautam un antidot pentru aceste boli ale secolului 21. Trebuie sa plasam o comanda la magazinul sufletului pentru un transport de medicamente pentru esenta imateriala cu care ne indentificam in fiecare moment, medicamente pentru sufletul nostru.

_____________________________________________________________

Trebuie sa acceptam Drumul Laptelui ca o parte din transportul Caii Lactee catre noi pentru a ne sugera ca puritatea se afla defapt in noi,ca noi suntem adevaratii transportatori de puritate, ca trebuie sa o cautam in noi.

Fiti transportatori de bucurii si de clipe frumoase pentru cei dragi, dar inainte de toate fiti transportatori de puritate asemeni celor de la Danone, chiar daca ei o fac fizic, iar noi trebuie sa o facem sufleteste.

Acest articol face parte din campania Cum se face iaurtul Danone

 

Optiune 1: Controlor de calitate

Optiune 2: Fermier

Optiune 3: Transportator

Reclame

5 gânduri despre &8222;Transportator de puritate&8221;

  1. Pingback: Castigatori campanie #cumsefaceiaurtulDanone

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s