Fermier pentru sanatate, mesaje cultivate din Calea Lactee

Acest articol participa la campania „Cum se face iaurtul Danone”.

Inca de mici ne sadim un viitor. Ne hranim copacul vietii cu aminti placute, il udam cu lacrimi de bucurie. In solul vietii se gasesc bucurii hranitoare, in aer zboara miresme ce declanseaza amintiri placute. Noi suntem asemeni copacului vietii noastre: ne nastem dintr-o samanta, ne intindem „ramurile” pentru a descoperi tot mai mult, ne hranim si crestem mereu. Copacul vietii noastre sfideaza legea gravitatiei: urca mereu catre cer, nu cade niciodata, neputand fi rapus de nimic. Ne intindem radacinile prin viata, avand drept sprijin sufletul nostru. Il hranim mereu cu ceea ce facem.

Toata viata suntem fermieri. Ne cultivam cunostintele, sadindu-le si lasandu-le sa se dezvolte. Le udam cu realizari, le lasam cat mai naturale, nu le alteram cu nesiguranta. Ne cultivam sentimente: luam seminte cu tristete si le ingrijim pana ce ajung fructe de bucurie. Savuram roadele agriculturii noastre.

Toata viata suntem fermieri. Avem grija ca recolta vietii noastre care trebuie sa hraneasca amintirea existentei noastre in momentul in care trecem intr-o stare superioara, aceea de fermieri spirituali. Acolo, ingrijim gradinea prieteniei, indepartand buruieni precum Tristetea, Nevoia,Grija si Stresul din gradina sufletului celor ce ne-au ingrijit pe noi.

Laptele este un aliment important. Noi suntem locuitori in Calea Laptelui, mici particule din materia Laptelui. Suntem atomi de puritate, suntem fulgi de zapada alba ca laptele. Poate chiar ninsoarea este un cadou oferit noua de Calea Lactee pentru a ne aminti de rolul important al laptelui in viata noastra.

Suntem martori ai Caii Lactee, deci trebuie sa fim si pilonii ce sustin Drumul Laptelui. Asemeni vacilor, trebuie sa avem 4 compartimente in care sa pastram valorile bune si sa ne hranim toata viata cu recolta noastra.

Trebuie sa le oferim respectul meritat membrilor Consiliului Lactee, adevarata putere ce sustine Drumul Laptelui. Trebuie sa apreciem munca fermierilor.

Trebuie ca si noi sa fim in viata fermieri pentru sanatate. Sa cultivam o viata frumoasa si sa o lasam sa infloreasca intr-un spectacol de culori, sa lase in urma un parfum de EU,TU, EL sau EA. Sa aiba o parte din noi si totusi sa fie una cu intreaga noastra fiinta. Trebuie sa ne hranim in permanenta cu roadele acestei flori, sa acceptam viata noastra in organismul sufletului.

Asemeni noua, Danone are proprii fermieri pentru sanatate. 700 de angajati ajuta compania sa trimita pe mesele noastre o bucata de sanatate care sa ne ajute sa introducem in propria fiinta masa noastra spirituala. 8200 de vacute sunt ajutoarele magice din basmul existentei noastre, oferindu-ne energie pentru urmatoarea zi in care vom infrange zmeul ce reprezinta lucrurile ce ne ataca recolta.

Danone a investit 13 milioane RON in marea gradina a Romaniei, o gradina suspendata ca ale Semiramidei, a investit in miracolul vietii pentru a primi rasplata meritata: zeci de momente frumoase ce au o legatura speciala cu noi.

Noi trebuie sa fim soferii masini timpului pentru a ne controla fiecare moment. Sa il traim asa cum ne dorim, sa ii schimbam cursul pentru a obtine mereu rezultatul dorit. Trebuie sa fim si noi asemeni soferilor celor 14 cisterne care strabat 5000 de kilometri prin tara pentru a recolta laptele. Noi trebuie sa recoltam bucurie,clipe frumoase si sa le servim intr-un ambalaj de Multumire celor dragi.

Fiecare este un fermier pentru sanatate. Pentru sanatatea sa trupeasca si sufleteasca, un inger pazitor pentru sanatatea celor dragi.

Fiti ingeri pazitori cu aripile albe ca laptele. Cultivati bunatatea si oferiti-o in piata vietii contra prieteniei.

Acesta este un mesaj cultivat in Calea Lactee de un fermier pentru sanatate in devenire si trebuie tratat ca atare.

Anunțuri

Un gând despre &8222;Fermier pentru sanatate, mesaje cultivate din Calea Lactee&8221;

  1. Pingback: Castigatori campanie #cumsefaceiaurtulDanone

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s