Vreau sa fiu ambasador Zorile Store

Eu de Zorile Store am aflat de la campania lor de Black Friday(e undeva pe blog, imi e lene sa caut) pe care am si castigat-o. Ma rog, nu e vorba de acea campanie acum.

Cei de la Zorile Store isi cauta un ambasador din partea bloggerilor. Eu as vrea sa testez cu aceasta ocazie acesti papuci marimea 44* . Am vazut ca lumea a sarit pe adidasi si restul, iar papucii au ramas linistiti acolo, deci e loc si pentru mine.

De ce ambasador Zorile Store? Deoarece:

In perioada 01.05.2013 – 31.05.2013 Bloggerul desemnat „Bloggerul ambasador” vaprimi cazare gratuita un week-end in Vama Veche (cazare + 2 mese asigurate/zi). Inaceasta perioada Bloggerul ambasador va face cunostinta cu echipa ZorileStore.ro si va vizita magazinele ZorileStore offline.

In perioada 01.06.2013 – 30.06.2013 Bloggerul ambasador va testa un produs de pe site, la alegere, produs ce trebuie sa aiba valoarea maxima de 300 de lei. Costul de livrare pentru produs va fi suportat de ZorileStore.ro. Produsul testat ramane in posesia bloggerului ambasador.

In perioada 01.07.2013 – 31.07.2013 Bloggerul Ambasador va fi invitat de ZorileStore.ro la Regatta Beneteau – cursa cu veliere (ambarcatiuni cu panza), unde va avea ocazia sa faca o plimbare pe mare cu ambarcatiunea sustinuta de ZorileStore.ro,in competitie. Bloggerul ambasador va primi o zi cazare si masa asigurata in Mangalia,jud. Constanta.

In perioada 01.08.2013 – 31.08.2013 – Bloggerul ambasador va fi invitat de ZorileStore.ro la Campionatul Regional de Viteza in Coasta la Rasnov, unde il va putea sustine pe campionul nostru Emil Ghinea ce participa la competitie. Bloggerul ambasador va primi o zi cazare si masa asigurata in Rasnov.

Restul e aici .

Acum sa vedem cand vin papucii. Poate aducem vara mai devreme. La o saptamana dupa zapezile din Oltenia, se iese la papuci.

 

*Am editat deoarece papucii vor fi facuti cadou dupa review.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s